«We Love Beach Volley»

Gazzetta team
«We Love Beach Volley»

bet365

Με κεντρικό σύνθημα το «We Love Beach Volley», τα κανάλια Novasports, διοργανώνουν για 17η συνεχόμενη χρονιά το «Novasports Beach Volley Tournament».

Ένα τουρνουά – θεσμός που έχει μετατραπεί στο απόλυτο event του καλοκαιριού και προσκαλεί τους φίλους του αθλήματος για συναρπαστικές μάχες στην άμμο, με πολλά happenings και πλούσια δώρα! Το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο πόλεις και συγκεκριμένα, στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά το τριήμερο 8-10 Ιουλίου και στο «Καράβι» στην παραλία του Σχοινιά, το τριήμερο 15-17 Ιουλίου.

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το σύστημα και τους κανονισμούς διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.novasports.gr/beachvolley. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται στις 06/07/2016 για τα Χανιά και στις 13/07/2016 για τον Σχοινιά.

Το «Novasports Beach Volley Tournament», έχοντας συμπληρώσει ήδη 16 χρόνια ζωής, αποτελεί μία πολύ δυνατή αγωνιστικά διοργάνωση, που αναγνωρίζεται ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων. Το τουρνουά εντάσσεται στο πρόγραμμα Δράσης Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και ειδικότερα στον πυλώνα που αφορά τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το διεθνή αθλητή του Volley, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, το τουρνουά προσφέρει στους φίλους του αθλήματος, θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές «μάχες» πάνω στην καυτή άμμο.

Οι ημιτελικοί αγώνες, ο τελικός, καθώς και η τελετή απονομών στο τουρνουά του Σχοινιά θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports1 και Novasports1HD και από το Web TV του Novasports.gr την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 16:00.

 

Τελευταία Νέα