Απίστευτος καυγάς Τριανταφύλλου με Κοντονή

Gazzetta team
Απίστευτος καυγάς Τριανταφύλλου με Κοντονή

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το πρωτοφανές περιστατικό με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Σωτήρη Τριανταφύλλου να αποχωρεί από εκδήλωση μετά τα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέας αθλητικής ιστοσελίδας του Αθηναϊκού Πρακτορείου, όπου ομιλητής ήταν ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός χωρίς κανένα λόγο άσκησε δριμεία επίθεση στους δημοσιογράφους αναλώνοντας όλη την ομιλία του επιτιθέμενος στις δημοσιογραφικές ενώσεις και τους επαγγελματίες του χώρου.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος αμέσως μετά ανέβηκε στο βήμα και να ζήτησε από τον Υφυπουργό εάν έχει να καταγγείλει κάτι, να το κάνει με ονόματα και στοιχεία και σε ένδειξη διαμαρτυρίας είπε στον Κοντονή ότι πρέπει να ντρέπεται καθώς δεν σεβάστηκε ούτε τη φύση της εκδήλωσης που ήταν καθαρά δημοσιογραφική και αποχώρησε.

Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος δημοσιογράφων αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του Σταύρου Κοντονή...

Μπροστά στο περιστατικό, το οποίο άφησε όλους τους παριστάμενους άφωνους, ήταν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

 

Τελευταία Νέα