LIVE στον ΟΤΕ TV το «αντίο» του Κόμπι Μπράιαντ

Gazzetta team
LIVE στον ΟΤΕ TV το «αντίο» του Κόμπι Μπράιαντ

bet365

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου που θα περάσει στην ιστορία ως η τελευταία του Κόμπι Μπράιαντ στο ΝΒΑ και ο ΟΤΕ TV θα μεταφέρει τους συνδρομητές του, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στην πρώτη σειρά του Staples Center!

Την ίδια ώρα, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία, σπάζοντας το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς, με τον ΟΤΕ TV να δίνει και πάλι το ‘παρών’ στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις.

Το ‘αντίο’ του Κόμπι

Ο θρυλικός παίκτης των Lakers θα «κλείσει» τη λαμπρή 20ετή του καριέρα μπροστά στους δικούς του ανθρώπους, εκεί όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των «Λιμνανθρώπων» σε ηλικία 17 χρονών. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο «Black Mamba» αποφάσισε να ιδιωτεύσει, έχοντας γίνει πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, 2 φορές MVP των τελικών, 18 φορές All Star, 2 φορές πρώτος σκόρερ, μια φορά νικητής στη διαδικασία των καρφωμάτων και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του οργανισμού.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν τι θαυμαστό έχουν ετοιμάσει οι Λος Άντζελες Λέικερς για τον κορυφαίο παίκτη τους, δεν έχουν παρά να συντονιστούν τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Απριλίου με το OTE SPORT 4HD. Το τζάμπολ του ματς με τους Utah Jazz θα πραγματοποιηθεί στις 05.30, ενώ οι εκδηλώσεις αποχαιρετισμού θα ξεκινήσουν από τις 05.15, με την προβολή βίντεο για την πορεία του κορυφαίου παίκτη, αλλά και το top 10 της καριέρας του.

Στο ημίχρονο, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν το «ένας εναντίον ενός» του Μπράιαντ με τον Άχμαντ Ρασάντ, ενώ σε κάθε διακοπή του αγώνα θα προβάλλονται κάποιες από τις ξεχωριστές στιγμές του, όπως:

  • Το ματς εναντίον των Raptors το 2005, όπου σκόραρε 81 πόντους.

  • Τα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια όπου ο Κόμπι σταμάτησε στους 50 πόντους.

  • Τα highlights του 2009 (πώς επέστρεψε στην κορυφή), του 2010 (ο πέμπτος και τελευταίος του τίτλος), το All Star Game του 2011 & από τα καλύτερα του 2012 (πώς έγινε για τέταρτη φορά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) μέχρι την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται και το φετινό All Star Game.

Το ιστορικό ραντεβού των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 05.30, θα ξεκινήσει στο OTE SPORT 7HD και ο αγώνας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις. Μετά την επικράτηση με 92-86 στο Σαν Αντόνιο, η παρέα του Στέφεν Κάρι έφτασε τις 72 νίκες στην regular season και ισοφάρισαν το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν της σεζόν 1995-96. Ο αγώνας της Πέμπτης θα κρίνει αν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα σπάσουν το θρυλικό ρεκόρ.

Το πρόγραμμα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο θα συνεχιστεί αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT από το Σάββατο 16 Απριλίου, με πρώτα ματς των playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα