El Clasico στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
El Clasico στον ΟΤΕ TV

bet365

Οι Μαδριλένοι το αποκαλούν "Clásico". Οι Καταλανοί "Clàssic". Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αντιλαμβάνεται τη συνάντηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ ως την κατ' εξοχήν ευκαιρία να απολαύσει σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 21.30, στο OTE SPORT 2HD.

Ο ΟΤΕ TV θα είναι συνεπής και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού, που ουσιαστικά θα κρίνει τη δυνατότητα της Ρεάλ να επιστρέψει στο κυνήγι του τίτλου στην La Liga.

Από τις 20.30 στο ΟΤΕ SPORT 2HD, η εκπομπή "Στο ρυθμό των ντέρμπι" με παρουσιαστές τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλάβει να μας ενημερώσει για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τους συλλόγους με τη μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και τους περισσότερους "ακόλουθους" από κάθε άλλο αθλητικό οργανισμό στα social media.

Στις 20.45 θα συνδεθούμε με τον απεσταλμένο των καναλιών ΟΤΕ SPORT στην Βαρκελώνη, Τάσο Κολλίντζα, ο οποίος θα αναλάβει να μας μεταφέρει και όσα έχουν ετοιμάσει οι “μπλαουγκράνα” για να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Στις 21.30 ο ήχος και η εικόνα του ΟΤΕ SPORT 2HD θα μεταφερθούν στην Καταλονία, για τη μετάδοση του παιχνιδιού και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (23.30), θα επιστρέψουμε στα στούντιο του OTE TV για σχολιασμό, τις καλύτερες φάσεις και φυσικά το post game, μέσα από το Καμπ Νου, με μετάδοση από τον Τάσο Κολλίντζα.

Θα καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες που έχει να βρεθεί στην κορυφή της Ισπανίας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή θα δει την Μπαρτσελόνα να απομακρύνεται περισσότερο; Η απάντηση ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition μόνο στον OTE TV.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα