Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον στο Pick & Roll

Gazzetta team
Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον στο Pick & Roll

bet365

Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, πρωταθλητής με τους Μπακς το 1971, 12 φορές All Star και ο μόνος που είχε διψήφιο αριθμό πόντων, ριμπάουντ και ασίστ στην ίδια σεζόν (1961-62) μιλά στον Ρήγα Δάρδαλη και την εκπομπή Pick & Roll, την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD.

Μεταξύ άλλων, ο 'Big O" κάνει ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο του OTE TV θα είναι ο Μιχάλης Καμπερίδης. Ο 22χρονος φόργουορντ του Ρεθύμνου ήταν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Φιλαθλητικό και από τότε τους συνδέει μια ουσιαστική φιλία. Ο Καμπερίδης πέρασε ένα μήνα στην Αμερική, δίπλα στον "κολλητό" του και αποκαλύπτει την καθημερινότητα του.

Στη θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνονται επίσης:

Η εξομολόγηση του Τζορτζ Παπαδάκου στον Βασίλη Σκουντή για όσα έζησε τη χρυσή δεκαετία του μπάσκετ ('90) με τον Ολυμπιακό και την Εθνική.

Ο Κρις Φλέμινγκ, βοηθός προπονητή στους Ντένβερ Νάγκετς και χεντ κόουτς της εθνικής Γερμανίας, εξηγεί πώς ανακάλυψε τον Κάιλ Χάινς, όταν ήταν προπονητής στην Μπάμπεργκ, τη λάθος εκτίμηση που είχε κάνει τότε -μαζί με την απειλή στον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας.

Ο Εμάνιουελ Μουντιέ, point guard των Νάγκετς, θυμάται τα παιδικά του χρόνια και διηγείται πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον πόλεμο στο Κονγκό και έφτασε στο σημείο να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ΝΒΑ, στη θέση "ένα".

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για να αποκαλύψει το μέλλον της διοργάνωσης.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλούν για τη νέα τους απασχόληση: αυτή με το αθλητικό μάνατζμεντ. Αμφότεροι μίλησαν στο σχετικό σεμινάριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη, πριν λίγες ημέρες.

 

Τελευταία Νέα