Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των πρωταθλητών»

ΑΛΛΑΞΕ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των πρωταθλητών»

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Μάρκο Σίλβα στην «Ώρα των πρωταθλητών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «ερυθρόλευκων» και τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα αναφερθεί στα ντέρμπι της Super League και το πως καθοδήγησε τους Πειραιώτες, ενώ θα μιλήσει και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr. 

Όσοι επιθυμούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους στον Μάρκο Σίλβα μέσα από τη σελίδα της εκπομπής «Ώρα των πρωταθλητών», μπορούν να επισκεφθούν το www.novasports.gr/Ora-ton-Protathliton και να δουν τις απαντήσεις του Πορτογάλου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.  

Η συνέντευξη του Μάρκο Σίλβα μετατέθηκε για μία ημέρα, λόγω αδιαθεσίας του προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν θα γίνει, λοιπόν, την προγραμματισμένη ημερομηνία (Τετάρτη στις 16 Μαρτίου) αλλά την Πέμπτη (17/3).

Best of internet