Τι θα δείξουν Goal Χωρίς Σύνορα και Κick Off

Gazzetta team
Τι θα δείξουν Goal Χωρίς Σύνορα και Κick Off

bet365

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση και ο ΣΚΑΪ μέσω των εκπομπών του (KICK OFF και GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ) φέρνει στο σαλόνι σας όλες τις εξελίξεις.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη σας μεταφέρει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από την 26η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, όλο το ρεπορτάζ από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σχολιασμό από καλεσμένους και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν το ντέρμπι και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Highlights και ρεπορτάζ από το ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Τα ντέρμπι που μας μεγάλωσαν: Κοιτάζουμε πίσω στις μεγάλες μάχες Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έγραψαν την ιστορία των τελευταίων 25 χρόνων του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχουμε όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενόψει του μεγάλου ραντεβού της Κυριακής.
-Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την απόλυση Τούντορ και η προσπάθεια ανασύνταξης από τον Ιβιτς ενόψει Παναιτωλικού και play off.
-Ολη η δράση από την 10η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Η αυτοκτονία του Ολυμπιακού στη Γερμανία, τα σενάρια της πρόκρισης και οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για τη 2η θέση που θα του δώσει πλεονέκτημα έδρας στα play off.
-Με νίκες μέσα-έξω πέρασαν οι πρώτες τέσσερις ομάδες στα προημιτελικά του Champions League και η Παρί δείχνει ισχυρό... αουτσάιντερ για τελικό. Ξεκάθαρο προβάδισμα της Λίβερπουλ για πρόκριση μετά την πρώτη μάχη με τη Γιουνάιτεντ στο Europa League. Tα 9 βήματα που έχει να διανύσει η Λέστερ για να γράψει ιστορία και η μεγάλη κόντρα μέχρι τέλος για τον τίτλο στη Serie A. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
-To σκάνδαλο ντόπινγκ της Μαρία Σαράποβα που συγκλονίζει τον κόσμο του επαγγελματικού τένις και η αιματοβαμμένη αποκαθήλωση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από τον Νέιτ Ντίαζ.
-Το next big thing του ελληνικού αθλητισμού, ο 17χρονος Εμμανουήλ Καραλής, μιλάει αποκλεστικά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το πόσο ψηλά βάζει τον πήχη των προσδοκιών της καριέρας του στο άλμα επί κοντώ, μετά το πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία παίδων.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. Ολο το ρεπορτάζ και οι σκέψεις Σίλβα και Στραματσόνι για τις εντεκάδες που θα παρατάξουν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Τελευταία Νέα