Από την ΕΡΤ2 το Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός

Το πιο κρίσιμο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι του Ολυμπιακού στη «φάση των 16» της Ευρωλίγκας, κόντρα στην Μπάμπεργκ, σας προσφέρει αυτή την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 21.00 η δημόσια τηλεόραση!

Από την ΕΡΤ2 το Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός

Ο πρώτος από τους πέντε εναπομείναντες... τελικούς των πρωταθλητών Ελλάδας θα μεταδοθεί απευθείας τόσο από την ΕΡΤ2 όσο και από την ΕΡΤHD.

Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η εκπομπή «Euroleague Show», την οποία θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τον καθοριστικό -για την πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα- αγώνα, θα είναι ο Νίκος Βετούλας και ο Βασίλης Σούλης.

Από το Μπάμπεργκ, ο Βαγγέλης Ιωάννου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, ενώ δίπλα του -σε ζωντανή σύνδεση- για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και εκτενή στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς.

 

Η δέκατη αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Μαρτίου και το βράδυ της ίδιας μέρας η εκπομπή «Euroleague Show» (23.00) θα είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι του Παναθηναïκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Τον παλμό της σπουδαίας αναμέτρησης, αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, από την Κόμπανκ Αρένα του Βελιγραδίου, θα μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Γιάννης Ντεντόπουλος.