Η ρεβάνς Ολυμπιακός - Αντερλεχτ στον OTE SPORT

Η ρεβάνς Ολυμπιακός - Αντερλεχτ στον OTE SPORT

Gazzetta team
Η ρεβάνς Ολυμπιακός - Αντερλεχτ στον OTE SPORT

bet365

Ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa League κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV.

Στο UEFA Europa League, οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο, καλούνται να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στους 16 της διοργάνωσης. Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου από τις 21.00 στην εκπομπή «Pre game Ολυμπιακός-Άντερλεχτ» στο OTE SPORT 2HD, οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα στην εκπομπή «UEFA EUROPA LEAGUE SHOW» θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Στις 22.05, η σπουδαία αναμέτρηση Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ζωντανά και αποκλειστικά από το OTE SPORT 2HD.

Με 13 live, αποκλειστικές μεταδόσεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ο ΟΤΕ ΤV προσφέρει πλούσια ποδοσφαιρική δράση. Στις 18.30 η έναρξη της εκπομπής «UEFA EUROPA LEAGUE SHOW», όπου ο Στέφανος Αβραμίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση, ενώ στον σχολιασμό θα βρίσκονται ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Πάνος Βόγλης, οι οποίοι θα αναλάβουν και τις εκπομπές «UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό». Στις 18.00 η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (OTE SPORT 8HD), ενώ στις 20.00 ξεχωρίζουν τα ματς Λίβερπουλ-Άουγκσμπουργκ (OTE SPORT 3HD), Μπιλμπάο-Μαρσέιγ (OTE SPORT 4HD), Λάτσιο-Γαλατασαράι (OTE SPORT 5HD), Σάλκε-Σαχτάρ Ντόνετσκ (OTE SPORT 7HD) και Λεβερκούζεν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (OTE SPORT 8HD). Στους αγώνες των 22.05, εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις Τότεναμ-Φιορεντίνα (OTE SPORT 3HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντιλαντ (OTE SPORT 4HD), Νάπολι-Βιγιαρεάλ (OTE SPORT 5HD), Πόρτο-Ντόρτμουντ (OTE SPORT 7HD) και Βασιλεία-Σεντ Ετιέν (OTE SPORT 8HD).

Επίσης, ο 2ος αγώνας για την φάση των 32 του Europa League μεταξύ Μπράγκα και Σιόν διεξάγεται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 3HD.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα