Πως θα καλύψει ο ΟΤΕ TV το Αντερλεχτ - Ολυμπιακός

Πως θα καλύψει ο ΟΤΕ TV το Αντερλεχτ - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πως θα καλύψει ο ΟΤΕ TV το Αντερλεχτ - Ολυμπιακός

bet365

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός συναντά μία γνώριμη αντίπαλο, την Άντερλεχτ, την oποία αντιμετώπισε και νίκησε και τις δύο φορές την περίοδο 2013-14 στους ομίλους του Champions League.

Η κάλυψη της αγωνιστικής δράσης αρχίζει στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (OTE SPORT 2HD) σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και σχολιασμό Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνου Βόγλη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τις Βρυξέλλες, όπου οι Τάσος Κολλίντζας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Άλκης Τσαβδαράς θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους Βέλγους. Στην κάμερα του OTE TV θα μιλήσει ζωντανά για το παιχνίδι, ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο προπονητής της Άντερλεχτ Μπέσνι Χάσι.

Στις 20.00 θα αρχίσει η μεγάλη αναμέτρηση και παράλληλα, ακόμη 8 live, αποκλειστικές μεταδόσεις. Ντόρτμουντ-Πόρτο (OTE SPORT 3HD), Φιορεντίνα-Τότεναμ (OTE SPORT 5HD), Βιγιαρεάλ-Νάπολι (OTE SPORT 7HD),Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE SPORT 8HD). Στις 22.05 τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Μαρσέιγ-Μπιλμπάο (OTE SPORT 5HD), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σάλκε(OTE SPORT 7HD), Γαλατασαράι- Λάτσιο (OTE SPORT 8HD).

Στις 22.00 (OTE SPORT 2HD) σε ζωντανή σύνδεση με τις Βρυξέλλες θα μεταδοθεί η post-game εκπομπή του αγώνα Άντερλεχτ-Ολυμπιακός, όπου οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα μιλήσουν για όσα θα έχουν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Στις 00.05, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» επιστρέφει με ρεπορτάζ και αναλύσεις για όλα τα ματς της ημέρας (OTE SPORT 2HD).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα