Γκολ και θέαμα στον ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Γκολ και θέαμα στον ΣΚΑΪ

bet365

Με πολλά γκολ και όλη την αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι δύο εκπομπές του ΣΚΑΪ, αυτό το Σαββατοκύριακο!
KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη θα φέρει στις οθόνες μας όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 20η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους ηΧριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights και όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο των Ιωαννίνων.
Highlights και ρεπορτάζ από τους αγώνες ΑΕΚ-Βέροια, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, όλα τα μεταγραφικά νέα των ομάδων λίγο πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Κι όπως κάθε Κυριακή η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Κι ακόμη: Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα των ομάδων της Superleague λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τη χειμερινή περίοδο και όλο το ρεπορτάζ ενόψει της 20ης αγωνιστικής
-Ολη η δράση από την 5η αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague και τα δεδομένα για τις αλλαγές στο ρόστερ που σκέφτεται ο Παναθηναϊκός.
-H Λέστερ συνεχίζει να ονειρεύεται, η Λίβερπουλ βγήκε ολοζώντανη από δύο θρίλερ μέσα σε 4 ημέρες και πάει στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου την περιμένει η Σίτι. Αποκλεισμός σοκ για την Ατλέτικο στο Κύπελλο, λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι κορυφής με τη Μπαρτσελόνα. Συνεχίζει το ξέφρενο σερίη Γιούβε, καταδιώκοντας τη Νάπολι και στο μεταξύ έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου μαζί με τη Μίλαν. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι από τους αγώνες Κυπέλλου Ισπανία και Ιταλία.
-Mε αφορμή το 7ο sequel της σειράς ταινιών Rocky, ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών με θέμα την επαγγελματική πυγμαχία και στους αληθινούς θρύλους του μποξ που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους σεναριογράφους.

-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. To ντέρμπι κορυφής Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, τα σημαντικότερα παιχνίδια του Κυπέλλου Αγγλίας και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 

Τελευταία Νέα