Στην ΕΡΤ ο Ολυμπιακός

Στην ΕΡΤ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στην ΕΡΤ ο Ολυμπιακός
Αυτή την Παρασκευή 22/1/2016, στις 19.45, μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό, για τη τέταρτη αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Μπάμπεργκ, θέλουν οπωσδήποτε νίκη στη Ζαλγκίριο Αρένα, που θα είναι κατάμεστη, για το εντός έδρας ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στον πάγκο της λιθουανικής ομάδας.

Την περιγραφή της σπουδαίας αναμέτρησης θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Η σημαντικότερη αναμέτρηση της ημέρας είναι ανάμεσα στη Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό. Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, και μέσα από την εκπομπή «Euroleague Show», που θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς. Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σούλης και ο προπονητής Γιώργος Κετσελίδης.