Αρνεσεν και Μπουμάλ στον ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Αρνεσεν και Μπουμάλ στον ΣΚΑΪ

bet365

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις Φρανκ Αρνεσεν και Ολιβιέ Μπουμάλ έρχονται οι εκπομπές του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο, Kick Off και Goal Χωρίς Σύνορα!
KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη θα μας παρουσιάσει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 18η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ από τη Λεωφόρο.
Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βέροια, σχολιασμός από τον Σταύρο Κόλκα και μία αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη του Φρανκ Αρνεσεν για τον Τούντορ, τον Σαββίδη, τις μεταγραφές και όλα τα θέματα της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ. Πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα της ΑΕΚ στα Γιάννινα και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Κι όπως κάθε Κυριακή η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Κι ακόμη: Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:
-Η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό. Η αγάπη του για το πράσινο χρώμα της φανέλας, οι εμπειρίες στα ελληνικά γήπεδα, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και η υπόσχεσή του στον κόσμο της ομάδας.
-Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και το αίτημα για αλλαγή της διαδικασίας που δεν έγινε δεκτό από την ΕΠΟ και προκάλεσε αντιδράσεις.
-Το πανόραμα του Top 16 της Ευρωλίγκας μετά τη 3η αγωνιστική που έφερε από νωρίς τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο.
-Το ματς της χρονιάς Αρσεναλ-Λίβερπουλ και πως η Λέστερ του Ρανιέρι ξανάπιασε κορυφή. H Νάπολι που ζει ξανά μέρες Μαραντόνα, η αυτοκτονία της Ιντερ και η Γιουβέντους που συνεχίζει το φοβερό σερί και είναι πια σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Αφιέρωμα στο σούπερ ντέρμπι της Premier League που χωρίζει στη μέση όχι μόνο την Αγγλία αλλά και τους Ελληνες φιλάθλους των δύο κορυφαίων ομάδων. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μουσική υπόκρουση τα καλύτερα κομμάτια του Ντέιβιντ Μπάουι, που προστέθηκε στη λίστα των "θυμάτων" της κατάρας του Ααρον Ράμσεϊ.
-Η 5η Χρυσή Μπάλα του Μέσι, οι εκπλήξεις και οι φοβερές ατάκες των πρωταγωνιστών της βραδιάς και αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί με το ντύσιμό τους ή με τις εντυπωσιακές γυναίκες που τους συνόδευαν.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τα τρία παιχνίδια της Superleague, το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Φρανκ Αρνσεσεν στον Σταύρο Κόλκα και πολλά γκολ από όλους τους σημαντικούς αγώνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 

Τελευταία Νέα