Τι θα δείξουν Goal Χωρίς Σύνορα και Κick Off

Gazzetta team
Τι θα δείξουν Goal Χωρίς Σύνορα και Κick Off

bet365

Πλούσιο είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο το θέαμα στις δύο αθλητικές εκπομπές του ΣΚΑΪ
KICK OFF
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη θα μας παρουσιάσει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 14η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους όπως πάντα ηΧριστίνα Βραχάλη και όλο το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Πανθρακικός-Παναθηναϊκός θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου και όλο το ρεπορτάζ, με απευθείας συνδέσεις με την Κομοτηνή κι όπως κάθε Κυριακή όλες τις επίμαχες φάσεις με την αξιόπιστη ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Καλλονή-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Πλατανιάς και από όλους υπόλοιπους τους αγώνες της Superleague.
Κι ακόμη: Γκολ από τη Football League, μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:
-Οι τυχεροί και οι άτυχοι από την κλήρωση της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και όλο το ρεπορτάζ των μεγάλων της Superleague ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής το πρώτου γύρου.
-Αποφεύχθηκε ο ελληνικός εμφύλιος στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση και το πρόγραμμά τους στο δρόμο για τα play-off και το Final-4.
-Η απόλυση του Μουρίνιο, το τρολάρισμα στο ίντερνετ, οι αντιδράσεις εχθρών και φίλων και η κούρσα της διαδοχής.
-H Λέστερ αντέχει, η Ατλέτικο έπιασε τη Μπάρτσα που ετοιμάζεται για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, η Ιντερ ανοίγει τη διαφορά και η Ντόρτμουντ δεν τα παρατάει κόντρα στη Μπάγερν. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
-Η χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και τα διαφορετικά κάλαντα από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Εκεί το ποδόσφαιρο είναι ακόμη διασκέδαση...
-Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι ο βασιλιάς του ρινγκ στο UFC. Το trash-talking, η προετοιμασία για το μεγάλο event και το νοκ άουτ στα 13 δευτερόλεπτα.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Καλλονή-Ολυμπιακός κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague και πολλά γκολ όλους τους σημαντικούς αγώνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 

Τελευταία Νέα