Συνεχίζει στην NOVA ο Παναθηναϊκός!

Συνεχίζει στην NOVA ο Παναθηναϊκός!

Παρά τις πρόσφατες αντιρρήσεις του, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε και επέκτεινε την συνεργασία του με την NOVA μέσω της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων!

Συνεχίζει στην NOVA ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.»

Best of internet