Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Ολυμπιακός - Αρσεναλ

Gazzetta team
Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Ολυμπιακός - Αρσεναλ

bet365

Με γνωστούς καλεσμένους, συνεντεύξεις και πολλές συνδέσεις με το Καραϊσκάκη πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, θα καλύψει η ΕΡΤ το ματς Ολυμπιακός - Αρσεναλ που μεταδίδει ζωντανά την Τετάρτη στις 21.45.

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στην ΕΡΤ1, στις 21.00, στην εκπομπή «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένους τον Αλέκο Αλεξανδρή και το Γιώργο Λημνιάτη, θα δείτε την ατμόσφαιρα από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», λίγο πριν από το κρίσιμο ματς με την Άρσεναλ.

Τις επιλογές των δύο προπονητών, καθώς και το ρεπορτάζ λίγο πριν από τη σέντρα, μεταφέρουν ο Γιάννης Δάρρας, ο Κώστας Κουκουλάς και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Στις 21.45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και το σάιτ www.ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Άρσεναλ.

Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Στις 23.45, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς. Ακολουθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα