Το σεντόνι στον ΟΤΕ TV... τεντώνει!

Νίκος Μποζιονέλος
Το σεντόνι στον ΟΤΕ TV... τεντώνει!

bet365

Ο OTE TV κάνει... ντεμπούτο στις μεταδόσεις του Champions League από τη φάση της κεντρικής διαχείρισης, ήτοι των play offs.
Η κεντρική διαχείριση του Champions League ξεκινά, ως γνωστόν, από τα play offs. Οπερ μεθερμηνευόμενον, από αύριο ουσιαστικά κάνει... πρεμιέρα στον OTE TV το πακέτο που έχει αποκτήσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Ολα τα ματς των play offs θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ καθώς το πακέτο που πήρε η ΕΡΤ ξεκινά από τη φάση των ομίλων, για ένα ματς κάθε Τετάρτη (κι αυτό παράλληλα με τον ΟΤΕ).
Εκκίνηση το λοιπόν αύριο, Τρίτη 18 Αυγούστου με το Αστάνα - ΑΠΟΕΛ στις 19:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και στις 21:45 ακολουθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις: Λάτσιο - Λεβερκούζεν από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Σπόρτινγκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και ΜΠΑΤΕ - Παρτιζάν από το OTE Sport 7 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα μεταδοθούν στις 21:45 τα ματς Βαλένθια - Μονακό (21:45, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι), Ραπίντ Βιέννης - Σαχτάρ (OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη), Βασιλεία - Μακάμπι Τελ Αβιβ (OTE Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά), Σέλτικ - Μάλμε (OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και Σκεντέρμπεου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ (OTE Sport 7 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου).
Από τις 20:00 30 την Τρίτη ξεκινά η εκπομπή, κάνοντας... ποδαρικό, " UEFA Champions League Show" σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκου με όλα τα τελευταία νέα, στο OTE Sport 2. Και στις 21:45, η πασίγνωστη, πια, εκπομπή "Λεπτό προς λεπτό" σε παρουσίαση Μιχάλη Τσόχου στο OTE Sport 1. Μετά τη λήξη των αγώνων, επανέρχονται Κολλίντζας - Σαμπράκος στο OTE Sport 2 για το... τρίτο ημίχρονο και όλα τα στιγμιότυπα. Το ίδιο πρόγραμμα θα... τηρηθεί και την Τετάρτη.
Οσο για το Europa League, και η Nova και ο ΟΤΕ κινήθηκαν γρήγορα (τα links παραπέμπουν στις σχετικές ειδήσεις): και τα δύο ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα καθώς και το Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ θα το δείξει ο ΟΤΕ TV, τα Ατρόμητος - Φενερμπαχτσέ και ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι η Nova και εκκρεμεί η ρεβάνς του Ατρόμητου στην Πόλη.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα