Παρασκευή με Εθνική αλλά και Μπάγερν, Μπάρτσα, ManUtd!

Νίκος Μποζιονέλος
Παρασκευή με Εθνική αλλά και Μπάγερν, Μπάρτσα, ManUtd!

bet365

Μια από τις πιο σπάνιες Παρασκευές τηλεοπτικά είναι η αυριανή με μεταδόσεις τόσο από την Εθνική ενόψει Eurobasket όσοι και, από OTE και Nova, αγώνων των Μπάγερν, Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Μονακό.
Μια από τις πιο σπάνιες Παρασκευές, αναφορικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, είναι η αυριανή! Κι αυτό διότι το να αράξεις βράδυ στον καναπέ και να έχεις να επιλέξεις το αν θα παρακολουθήσεις Μπάγερν ή Γιουνάιτεντ ή Μπαρτσελόνα ή Μονακό... ε, δεν είναι και ό,τι πιο συχνό παραμονές Σ/Κ!
Ξεκίνημα, στα αυριανά, με μπάσκετ όμως καθώς, ως γνωστόν και ως αναφέραμε, η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά και τα τρία διεθνή τουρνουά, στα οποία θα πάρει μέρος η Εθνική προκειμένου να προετοιμαστεί για την τελική φάση του Eujrobasket. Αύριο, Παρασκευή στις 17:30, από την ΕΡΤ2 θα προβληθεί από την Κωνσταντινούπολη η φιλική αναμέτρηση της "επίσημης αγαπημένης" με τη Βοσνία. και Επίσης, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2, το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 19:00, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Τουρκία. Τους αγώνες θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου.
Ποδοσφαιρικά... πλούσια τα (τηλεοπτικά) ελέη. Τρεις σπουδαίες μεταδόσεις από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV, το λοιπόν. Αρχικά, με χρονολογική σειρά, το κλασικό ντέρμπι της Bundesliga με το οποίο ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν, Μπάγερν - Αμβούργο live από το OTE Sport. Επεται, στις 21:45, η δοκιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέρμιγχαμ ενάντια στην Αστον Βίλα για τη 2η αγωνιστική της Premier League, live από το OTE Sport 1.
Και, στις 23:00, η Μπαρτσελόνα διεκδικεί άλλο ένα τρόπαιο αντιμετωπίζοντας την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, στον πρώτο αγώνα του ισπανικού Supercoppa, με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.
Σημειωτέον ότι έρχονται πολλά ντέρμπι από την Premier League στον ΟΤΕ: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι (16/8), Άρσεναλ - Λίβερπουλ (24/8) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (12/9). Η Primera Division κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου και η Serie A μία μέρα μετά, στις 22 Αυγούστου.
Συνάμα, από αύριο ξεκινούν οι μεταδόσεις αγώνων των νέων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία) που εξασφάλισε η Nova. Αύριο στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 4, το μεγάλο ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύουσας, Σπαρτάκ Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και, επίσης αύριο και επίσης στις 21:30, θα προβληθεί το Μονακό - Λιλ και η προσπάθεια των Μονεγάσκων να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό Championnat.
 

Τελευταία Νέα