Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ο τελικός τίτλου για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός που έχασε στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα και ο «πάλι χρυσός» Πετρούνιας στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Ήττα για Ολυμπιακό και η σειρά στο ΣΕΦ

Sport Day: Στο ΣΕΦ την έχει! Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει δεύτεροσερί «διπλό» στη Βαρκελώνη, αλλά τη μεγάλη Τρίτη θα παίξει με την Μπάρτσα στο σπίτι του κι είναι στο χέρι του να πετύχει το 2-1 στη σειρά των αγώνων. Μούγγα στην στρούγκα. Καμία επίσημη αντίδραση στη σοβαρή αποκάλυψη-καταγγελία του Μπέου για το τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Μπερτόγλιο.

Live Sport: Τώρα μιλάει το ΣΕΦ. Ο εκλεκτός Σλούκας! Ο Βασιλιάς Πετρούνιας! Δεδομένα και ζητούμενα για τον Παναθηναϊκό. «Πόρτα» Πινέδα στην Τσίβας.

Φως των Σπορ: Στο χέρι του! Ο Ολυμπιακός έχασε 77-69 στξ Βαρκελώνη, αλλά τώρα θα μιλήσει στο ΣΕΦ. Πετρούνιας: Το παιδί είναι μύθος.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η «κόλαση» σας περιμένει. Ο «θρύλος» πέτυχε το στόχο του για τουλάχιστον μία νίκη στην Ισπανία. «Όχι» Τζολάκη για Μπράγκα.

Ο μεγάλος τελικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Αυτός είναι ο... τελικός! Στο μυαλό μόνο το «διπλό» που θα φέρει πραγματικά στην αγκαλιά της «Ένωση» τον τίτλο. Στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν αύριο στην Τούμπα, αλλά και τι θα αντιμετωπίσουν. Οι σκέψεις του Αλμέιδα για το αγωνιστικό πλάνο της μεγαλύτερης μάχης της σεζόν.

Metrosport: Ζητείται σφυγμός! Τελευταία ευκαιρία για τον τίτλο κόντρα στην ΑΕΚ. Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα