ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στην Nova!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στην Nova!

bet365

Aπό τα κανάλια της Nova θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου τα εντός έδρας ματς των ομάδων τους με Σπάρτα Τρνάβα και ΑΙΚ Στοκχόλμης αντίστοιχα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League!

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 20:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα, με την Spartak Trnava, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένη Δαδαλιάρα. Αντίστοιχα, την Πέμπτη 6 Αυγούστου θα μεταδοθεί, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, o εντός έδρας αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΙΚ Solna , με τον Ηλία Βλάχο στην περιγραφή και ρεπορτάζ από τον Γιώργο Αργυρόγλου και τον Αποστόλη Λάμπο.

Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αναμετρήσεων και των δύο αγώνων πριν την έναρξη με το Pre Game Show, ενώ αμέσως μετά τη λήξη τους θα ακολουθήσει ο σχολιασμός των αποτελεσμάτων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο Post Game Show.

Οι αγώνες θα προβληθούν και μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα