Πήγαν… κουβά τα κανάλια (pics)

Πήγαν… κουβά τα κανάλια (pics)

bet365

Παντελώς έξω έπεσαν οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για λογαριασμό τεσσάρων τηλεοπτικών καναλιών αναφορικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος
Μικρό προβάδισμα υπέρ του «Όχι» – της τάξης των 3-4 μονάδων κατά μέσο όρο – «έβλεπαν» οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για λογαριασμών των τηλεοπτικών καναλιών Alpha (Marc), ANT1 (Metron Analysis), Mega (GPO) και Star (ΜRΒ) και δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά το πέρας της δημοψηφικής διαδικασίας.
Μέχρι τούτη την ώρα (01:26), το ΟΧΙ ήταν στο 61,31% και το ΝΑΙ στο 38,69% με την ενσωμάτωση στο 95,61%.
Alpha: ΟΧΙ 52% - ΝΑΙ 48%
ANT1: ΟΧΙ 48% - ΝΑΙ 52%
Mega: ΟΧΙ 51,5% - ΝΑΙ 48,5%
Star: ΟΧΙ 51,5% - ΝΑΙ 48,5%
Συνάμα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. «Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του "ΝΑΙ", ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα» ανέφερε η ανακοίνωση.
 

Τελευταία Νέα