Θρυλική… τηλεθέαση!

Θρυλική… τηλεθέαση!
H χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ τρέλανε τα… μηχανάκια της Nielsen φέρνοντας μεγάλη τηλεθέαση στη ΝΕΡΙΤ. Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει απόψε τον χθεσινό ημιτελικό σε επανάληψη. Νέος διευθυντής στον ΣΠΟΡ FM, live Ολυμπιακός – Παναιτωλικός σήμερα στη Nova.
Σάρωσε. Μεγάλη τηλεθέαση έφερε, ως αναμενόταν, ο αγώνες του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με τη… θρυλική και in extremis νίκη των Πειραιωτών και την πρόκριση στον τελικό.
Η ΝΕΡΙΤ στο διάστημα μεταξύ 19:00-21:00 είχε τηλεθέαση 22,3%, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα (20:45-20:59) η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στο 29%! Στο δε δυναμικό κοινό 15-44, ο αγώνας το διάστημα 19:00-21:00 έκανε περίπου 31,1% με το τελευταίο τέταρτο του αγώνα (20:45-20:59), να φτάνει το 40%! Οι επίσημες μετρήσεις από την εταιρεία Nielsen θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.
Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει, όπως μάθαμε προ ολίγου, τον χθεσινό ημιτελικό σε επανάληψη απόψε στις 20:00 από τη συχνότητα της NEΡITplus.
Σημειωτέον ότι το ματς μεταδόθηκε, όπως και ο άλλος ημιτελικός αλλά και αύριο, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, και από τα κανάλια Novasports και αρκετοί παρακολούθησαν από τη συνδρομητική τον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο.
Οσο για τον τελικό; Η «πεντάδα» των καναλιών Novasports με τους Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα και σχολιαστή τον Ηλία Ζούρο και η ομάδα της ΝΕΡΙΤ με επικεφαλής τον Βαγγέλης Ιωάννου, σχολιασμού των Νίκου Λινάρδου, Κρις Χουγκάζ και Ηλία Παπαθοεδώρου και ρεπορτάζ του Κώστα Σκουλά βρίσκεται επί… ποδός. Ραντεβού, αύριο Κυριακή στις 21:00!
Νέος διευθυντής στον ΣΠΟΡ FM. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοσμάς αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τη γενική διεύθυνση του ΣΠΟΡ FM 94,6.
Κουίζ. Σε ποιο κανάλι μεταδόθηκε μεσοβδόμαδα τρέιλερ (αθλητικής) εκπομπής με παρουσιαστή, ο οποίος όμως ήδη βρισκόταν στη… Μαδρίτη; Και προφανώς την παρουσίαση άλλος.
Live Ολυμπιακός – Παναιτωλικός σήμερα. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα στις 19:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης.
Από το παρελθόν… Με αφορμή την τοποθέτηση των Διονύση Τσακνή και Λάμπη Ταγματάρχη ως επικεφαλής στην νέα ΕΡΤ, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο παλιά τους κείμενα για την ΕΡΤ, τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα. Το παρελθόν… κυνηγά. Με τον Ταγματάρχη μάλιστα, αρκετοί θυμήθηκαν ότι επί ημερών του στην ΕΡΤ είχαν «κοπεί» η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη το «Κουτί της Πανδώρας», είχαν απολυθεί ο Κώστας Αρβανίτης κι ο Μανώλης Ρασούλης και είχαν κοπεί οι εμφανίσεις του… Γιάνη Βαρουφάκη.