Τι ετοιμάζουν για το F4 η Nova και η… ΕΡΤ!

Τι ετοιμάζουν για το F4 η Nova και η… ΕΡΤ!
Η καλύτερη «πεντάδα» των καναλιών Novasports και η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ, για τα κανάλια ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤHD, ετοιμάζονται να… σηκώσουν το τρόπαιο της κάλυψης του Final 4 της Euroleague – Οι σπίκερ, οι σχολιαστές και οι εκπομπές
Τριήμερο Final 4 προσεχώς με διπλή, ως γνωστόν, κάλυψη της μεγάλης μάχης του Ολυμπιακού, τόσο από τα κανάλια Novasports όσο και από την… ΕΡΤ! Δεν γράφουμε λάθος, διότι επισήμως η εταιρεία ονομάζεται πλέον ΕΡΤ Α. Ε. και αναμένεται το πόσο θα αλλάξουν και τα λογότυπα επί της οθόνης: λογικά θα είναι το πρώτο που θα γίνει επί ημερών… Τσανκοταγματάρχηδων.
Η καλύτερη «πεντάδα» των καναλιών Novasports, λοιπόν, ετοιμάζεται να… σηκώσει το τρόπαιο της κάλυψης του Final 4 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου και την Κυριακή 17 Μαϊου, στη Μαδρίτη με τη συμμετοχή του τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, της πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Η ομάδα με τους Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα, αλλά και την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα από την Αθήνα, θα τη διοργάνωση με ζωντανές συνδέσεις στο «Ώρα 6» και στο «Ώρα 12», στην «Ώρα των Πρωταθλητών», στα δελτία του Novasports 24 HD θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, τις εξελίξεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών όλες τις ημέρες, έως και τον μεγάλο τελικό. Σχολιαστής ο Ηλίας Ζούρος.
Η ΕΡΤ θα καλύψει τη διοργάνωση από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤHD. Τους αγώνες θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, στον σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Κρις Χουγκάζ και ο Ηλίας Παπαθοεδώρου και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς.
Πριν από και μετά τους αγώνες θα μεταδοθούν εκπομπές με αφιερώματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην παρουσίαση των εκπομπών από το στούντιο, από τις 18.00 έως τη 01.00 θα είναι ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Μαζί τους θα αναλύσουν τα παιχνίδια ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Βασίλης Σούλης.
Στην αρχισυνταξία και την επιμέλεια των εκπομπών και των μεταδόσεων θα είναι ο Παναγιώτης Φιλίππου, ο Παναγιώτης Μπότσας και ο Ιωσήφ Νικολάου.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή 15/5
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσέ Ούλκερ
Κυριακή 17/5
18:00 Μικρός Τελικός
21:00 Τελικός
Στα κανάλια Novasports προβάλλονται ντοκιμαντέρ με τίτλο «Red Devotion», που είναι αφιερωμένα στα τρόπαια του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Απόψε στις 22:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταδοθεί το αφιέρωμα για το τρόπαιο του 2012 στον επικό τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης) και αύριο ν Τετάρτη 13/5 επίσης στις 22:00, θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντοκιμαντέρ για το τρίτο Κύπελλο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (100-88 στον τελικό του Λονδίνου), το 2013. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλονται μικρές ιστορίες, flash back Euroleague Stories με τις μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων.
Επίσης, την Πέμπτη στις 13:00 θα μεταδοθεί απευθείας η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ, καθώς και η τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν. Στις 22:30 της ίδιας μέρας, θα προβληθεί απευθείας από τα στούντιο της Nova στην Κάντζα, η πρώτη εκπομπή «Euroleague Final Four-Μαδρίτη 2015» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στην παρουσίαση.
Το Σάββατο, εν μέσω των δύο ημερών των αγώνων, στις 20:30, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν απευθείας τη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών του τελικού, καθώς και την εκπομπή "Euroleague Final Four-Μαδρίτη 2015", με όλα τα τελευταία από την ισπανική πρωτεύουσα. Και τις ημέρες των αγώνων τα pre game ξεκινούν μισή ώρα πριν το πρώτο ματς και θα κρατήσουν ως… αργά!