Μεταδόσεις Euroleague, ΕΡΤ στη Βουλή, «μόνιμη» Στάη και Ελληνας «μίδας»!

Μεταδόσεις Euroleague, ΕΡΤ στη Βουλή, «μόνιμη» Στάη και Ελληνας «μίδας»!

bet365

Οι μεταδόσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague, τι θα δείξει το προσεχές 10ήμερο το Eurosport, η… μονιμοποίηση της Έλλης Στάη στον Alpha και η νέα εκπομπή στο MEGA με Τρέμη - Ευαγγελάτο, το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ και ποιος Ελληνας «μίδας» αγοράζει αμερικάνικη εφημερίδα.
Xωρίς ΤV το Ευρωπαϊκό της Πράγας. Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει τη λύπη του, γιατί παρά τις προσπάθειες της ΝΕΡΙΤ να αποκτήσει από την EBU, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πράγας, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Αναλυτικά εδώ.
Euroleague στην TV. Το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα μεταδίδεται αύριο, Πέμπτη, στις 21:45 από τη ΝΕΡΙΤplus. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, στον σχολιασμό ο Μέμος Ιωάννου και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Ράνιος. Η εκπομπή για την Euroleague σε παρουσίαση Πέτρου Μαυρογιαννίδη θα ξεκινήσει από τις 20:00 με όλο το ρεπορτάζ και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του αγώνα ενώ την Παρασκευή θα προβληθεί στις 23:00.
Η έξοδος του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι μεταδίδεται μεθαύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:45 από το Novasports 2. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων και των δύο ημερών θα προβληθεί η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο.
Δυναμικά σπορ στο Eurosport. Σπουδαίες διοργανώσεις τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να παρουσιάσει στους φίλους των δυναμικών σπορ το Eurosport. Αύριο Πέμπτη στις 21:00 θα βρεθεί στην πόλη Guangzhou της Κίνας για την διοργάνωση Kunlun Fight 19, σε μια δίωρη εκπομπή Fight Club. Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 22:30 με την απευθείας μετάδοση πυγμαχίας από το Βερολίνο για τον τίτλο Ευρασίας / Ειρηνικού για τη ζώνη της WBC στα βαρέα βάρη. Στο Σάββατο 7/3 στις 22:00 το Eurosport θα συνδεθεί live με το Πλοέστι της Ρουμανίας, απ’ όπου θα παρακολουθήσουμε τη δράση στο SuperKombat στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Γκραν Πρι. Την Τρίτη 10/3 στις 20:45 οι φίλοι της πυγμαχίας θα μπορέσουν να απολαύσουν τους αγώνες για τον τίτλο Αμερικής για τη ζώνη της WBC στα υπερβαρέα βάρη, ενώ την Παρασκευή 13/3 στις 22:00 ακολουθεί η live μετάδοση πυγμαχίας από την Ουαλία με το Εθνικό Πρωτάθλημα στα μεσαία βάρη. Η ενότητα των ημερών με υψηλή δράση στα δυναμικά σπορ ολοκληρώνεται το Σάββατο 14/3 στις 22:00 οπότε το Eurosport θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές στο Βίλνιους της Λιθουανίας για την live μετάδοση των αγώνων King of Kings.
Η Έλλη Στάη στον Alpha. Μόνιμη θα είναι πια στον Alpha η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ίντριγκα», ένα πολιτικό talk show κάθε δεύτερη Τετάρτη τα μεσάνυχτα, σε live μετάδοση. Παράλληλα, η Στάη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο(λγα) +Ν(ίκος) ίσον… η νέα πολιτική εκπομπή με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο από την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA με τίτλο «ON LINE» και θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα.
Τη δική τους παρέμβαση θα κάνουν και οι τηλεθεατές μέσω διαδικτύου δίνοντας έμφαση σε έναν ανοιχτό ηλεκτρονικό διάλογο.
Τροποποιούν τα κάτοπτρα. Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την απουσία ψηφιακού σήματος σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως είχαμε αναφέρει πρόσφατα σε θέμα της στήλης. Επί παραδείγματι στη Φωκίδα δεν έχουν τηλεόραση εκτός από όσους είναι κοντά στα κέντρα εκπομπής στο Λιδωρίκι και στον Κατσικά. Η λύση θα δοθεί με την αγορά αναμεταδοτών μέσω ΕΣΠΑ, ως τότε σε ορισμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει το ψηφιακό σήμα της Digea τροποποιείται το κάτοπτρο μπας και υπάρξει εικόνα… Η ευθύνη βέβαια ανήκει στην ΕΕΤΤ και στη σύμβαση που έχει υπογράψει.
Ελληνας «μίδας» αγοράζει αμερικάνικη εφημερίδα. Ο λόγος για τον ομογενή δισεκατομμυριούχο Τζον Κατσιματίδη που συναντήθηκε πρόσφατα με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «New York Daily News» Μορτ Ζούκερμαν και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αγοράσει το έντυπο.
Αθώωση Θέμου. Με αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχθηκε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης από τις κατηγορίες περί δήθεν φοροδιαφυγής κ.λπ. επτά χρόνια μετά. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση των 5 εκατ. ευρώ, για τα οποία κατηγορήθηκε πως ήταν προϊόν φοροδιαφυγής παρόλο που δικαιολογούνταν πλήρως από τα εισοδήματά του. Αναλυτικά στο protothema.gr.
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ. Αύριο Πέμπτη 5/3/2015 θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου στη βουλή με το οποίο θα επανασυσταθεί η ΕΡΤ Α.Ε, από μηδενική βάση ενώ αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς επανέλαβε (το πρωί στον ΣΚΑΪ) την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Με το σχέδιο νόμου προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η επιστροφή στην εργασία των απολυμένων της 11ης Ιουνίου 2013 που το επιθυμούν, η μη δημοσιονομική επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό, η ρύθμιση για το νέο εργασιακό πλαίσιο και η δημιουργία ετήσιου πλαίσιου ανασυγκρότησης κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλυθούν συνολικώς τα ζητήματα διοίκησης, λειτουργίας, οργάνωσης του προσωπικού και εκπομπής του προγράμματος.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα