Θέλει και την Σούπερ Λιγκ ο ΟΤΕ!

Gazzetta team
Θέλει και την Σούπερ Λιγκ ο ΟΤΕ!

bet365

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League, ο ΟΤΕ TV εμφανίζεται να ενδιαφέρεται έντονα και για τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος!

Ανταγωνιστή και μάλιστα δυνατό, φαίνεται πως βρήκε η Nova σε ότι αφορά τα δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ. Η διοργανώτρια αρχή μπορεί να έχει αρχίσει επαφές με την Nova για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019, όμως σύμφωνα με την «Live Sport», ο ΟΤΕ TV είναι έτοιμος να κάνει το δικό του μπάσιμο.

Ήδη ιδιοκτήτες ΠΑΕ υποστηρίζουν πως από τον ΟΤΕ τους έχουν προσεγγίσει, ενώ από την Λίγκα τονίζουν ότι η μόνη πλευρά που συζητούν είναι αυτή της Nova και δηλώνουν άγνοια για το ενδιαφέρον του OTE TV. Το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα