Nova μέχρι το 2019

Gazzetta team
Nova μέχρι το 2019

bet365

Στα σκαριά φαίνεται πως βρίσκεται η επέκταση της συνεργασίας της Superleague με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος μέχρι το 2019.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay», το συνδρομητικό κανάλι εμφανίζεται υπέρ της πρότασης Μποροβήλου για μείωση του αριθμού των ομάδων σε 14, αφού παρά την μείωση των αγώνων, θεωρεί πως το προϊόν μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό. Άλλωστε φαίνεται και φέτος, πως υπάρχουν δυσκολίες με ομάδες να ακολουθήσουν (Νίκη Βόλου, ΟΦΗ) και δημιουργούνται αναταράξεις στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία συνάντηση που έγινε μεταξύ των ανθρώπων της Λίγκας και της Nova, οι άνθρωποι του καναλιού προέτρεψαν να τρέξει σε βάθος η έρευνα που έχει ξεκινήσει για τη βελτίωση του προϊόντος και έριξαν στο τραπέζι την ιδέα της επέκτασης του τρέχοντος συμβολαίου (μέχρι το 2017) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως το 2019.

Ο Γιώργος Μποροβήλος έχει ήδη ξεκινήσει κύκλο επαφών με τις ομάδες και έχει δει θετική ανταπόκριση σε πρώτη φάση, για τη μείωση των ομάδων σε 14 από τη μεθεπόμενη σεζόν, ενώ θετική δείχνει και η ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα