ΜΑΤ, Σαμαράς και «γιούχα» στην ΕΣΗΕΑ!

Νίκος Μποζιονέλος
ΜΑΤ, Σαμαράς και «γιούχα» στην ΕΣΗΕΑ!

bet365

Ο τηλεοπτικός... απόηχος των κληρώσεων Champions και Europa League, Ανδρεάδης, Χερέρα και... αναμνήσεις αύριο «Στο Φιλέ» της Nova, «Pick n’ Roll» με Παπανικολάου στο ΟΤΕ TV, γιούχα δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ κατά Σαμαρά και Βούλτεψη παρουσία ΜΑΤ (!), το E TV στο «μπουκέτο» του OTE και πότε ξεκινά το Nova Christmas.
Σάλκε – Ρεάλ και... άλλα πολλά στη ΝΕΡΙΤ. Σπουδαία ματς έβγαλε η κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League, με τα ματς να μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports πλην ενός κάθε Τετάρτη. Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει στις 18 Φεβρουαρίου το Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης (την ίδια βραδιά διεξάγεται το Βασιλεία – Πόρτο) και στις 25/2 ένα εκ των Αρσεναλ – Μονακό ή Λεβερκούζεν – Ατλέτικο ενώ στη Nova… έλαχαν στα πρώτα ματς, βάσει ημερομηνιών, όλες οι ματσάρες: Παρί – Τσέλσι και Σαχτάρ - Μπάγερν στις 17/2, Γιουβέντους – Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα στις 24/2.
Ο Ολυμπιακός και το Europa. Τα ματς του Ολυμπιακού με την Ντνιέπρ, 19 και 27 Φεβρουαρίου 2015, θα μεταδοθούν ως γνωστόν από τον ΑΝΤ1 που έχει, μέχρι τη λήξη της σεζόν, την πρώτη επιλογή. Ωστόσο και στη Nova... έκατσαν, μετά τη σημερινή κλήρωση, αρκετά καλά και «εμπορικά» παιχνίδια. Τραμπζονσπόρ- Νάπολι, Ρόμα – Φέγενορντ, Αϊντχόφεν – Ζενίτ, Λίβερπουλ – Μπεσίκτας, Τότεναμ – Φιορεντίνα και Σέλτικ – Ίντερ τα κυριότερα εξ αυτών.
-> Το Λίβερπουλ – Μπεσίκτας 8-0 θυμίζει, σε όσους ξεχνούν, πόσο απέχει η ήττα από τη συντριβή.
Ανδρεάδης, Χερέρα και... αναμνήσεις αύριο «Στο Φιλέ»! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης. O διεθνής κεντρικός μιλάει για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Χιλμπέρτο Χερέρα. Ο Κουβανός προπονητής συναντά στο κλειστό του Μίλωνα, τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη και μαζί μπροστά στην κάμερα των καναλιών Nοvasports, γυρίζουν το ρολόι του χρόνου στην δεκαετία του 1990. Ο Χερέρα θυμάται στιγμές του ένδοξου παρελθόντος της Εθνικής. Μιλάει για τον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά, για το Βασίλη Κουρνέτα, αλλά και για τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Τέλος, στο «Στο Φιλέ» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Volley League.
«Pick n’ Roll» με Παπανικολάου. Αφιέρωμα στον Κώστα Παπανικολάου και τη ζωή του στο Χιούστον φιλοξενεί το «Pick n’ Roll» του ΟΤΕ TV αύριο Τρίτη 16/12 στις 21:00, στο OTE Sport 4HD. Ο Βασίλης Σκουντής και ο Ρήγας Δάρδαλης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και κατέγραψαν τα έργα και τις ήμερες του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έχει καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος, οι σούπερ-σταρ του ΝΒΑ Τζέιμς Χάρντεν και Ντούαϊτ Χάουαρντ μιλάνε για τον «Παπ», ο Βασίλης Σπανούλης στέλνει μήνυμα-έκπληξη, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ανακαλύψουν πώς τον αντιμετωπίζουν ο Κέβιν Μακ Χέιλ και οι συμπαίκτες του την ώρα της προπόνησης. Ο ίδιος ο Παπανικολάου ανοίγει το σπίτι του στους απεσταλμένους του ΟΤΕ TV και μιλάει με ειλικρίνεια για κάθε σταθμό της καριέρας του, αλλά και για ποια ομάδα υποστήριζε μικρός. Οι γονείς και ο μεγάλος του αδελφός αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας, ενώ το πρώτο μέρος του αφιερώματος ολοκληρώνεται με ένα... πατροπαράδοτο ελληνικό γεύμα.
Facebook 2014 year in review. Κάνοντας κλικ στο yearinreview.fb.com, μπορείτε να ταξιδέψετε ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή παγκόσμια θέματα τα οποία απασχόλησαν το Facebook μέσα στο 2014. Κορυφαίο; Φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!
Τα δέκα πιο δημοφιλή παγκόσμια θέματα του 2014, σύμφωνα με το Facebook, συγκαταλέχθηκαν επίσης ο ιός Έμπολα, οι εκλογές στη Βραζιλία, ο θάνατος του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, το Ice Bucket Challenge, οι διαμάχες στη Γάζα, η πτώση του μαλαισιανού αεροσκάφους, το Super Bowl, τα Επεισόδια για τον πυροβολισμό του εφήβου Μάικλ Μπράουν από τον αστυνομικό Φέργκιουσον και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.
Σαμαράς αντί Παπούλια και γιούχα στην ΕΣΗΕΑ! Αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ ήρθαν δημοσιογράφοι που διαμαρτύρονταν έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, για τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και για το γεγονός ότι στη σημερινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Ένωσης, χωρίς προειδοποίηση κλήθηκε να παραστεί ο Κάρολος Παπούλιας. Η ένταση κορυφώθηκε όταν αντί για τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Ακαδημίας κατέφτασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μπροστά στην ένταση που δημιουργήθηκε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κιάος κατέβηκαν στην είσοδο και ζήτησαν να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και να πάψουν να κτυπούν τους συναδέλφους που συνέχισαν να διαδηλώνουν. Έπειτα από αρκετή ώρα, τα ΜΑΤ έφυγαν μπροστά από την είσοδο του κτιρίου της Ακαδημίας παραμένοντας όμως στα περιμετρικά στενά.
Πέραν του Αντώνη Σαμαρά που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο του, κι άλλοι καλεσμένοι της ΕΣΗΕΑ ήταν και η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου και πολιτική προϊσταμένη της ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη, εναντίον της οποίας ακούστηκε το σύνθημα «Όλοι μαζί να φτιάξει το μαλλί», ο πρώην υπουργός Τύπου της κυβέρνησης Σημίτη Χρήστος Πρωτόπαπας ο οποίος αναφερόμενος στους διαδηλωτές αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί οι γελοίοι που φωνάζουν», η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ο οποίος ειρωνεύτηκε τους παρευρισκόμενους διαδηλωτές, επειδή τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας τους «ουουου». Πηγή: tvxs.gr
Κωνσταντινιά, Κωνσταντινιά... παντρέψου τώρα που’ σαι ναι, λέει το άσμα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει παντρευτεί ακόμη και δεν έχει απολυθεί (ακόμη) από τον ALPHA. Παρά τη φημολογία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την αποχώρησή της.
-> Τρολαριστάν.
Στου Τράγκα ο Πρέκας. Επέστρεψε μετά από περίπου δύο χρόνια στο «Crash» του Γιώργου Τράγκα ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας, ο οποίος κατείχε διευθυντικό πόστο στο «Παρασκήνιο». Εκτός από το περιοδικό, έχει αναλάβει και επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα που ετοιμάζει ο Γιώργος Τράγκας.
Το E TV στον OTE TV. Από σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου το E TV εντάσσεται στη συνδρομητή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στις θέσεις 111 στον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου και 10 στον OTE TV μέσω ευρυζωνικής Σύνδεσης.
Μουσική εκπομπή στο E TV. Η νέα μουσική πρόταση του E TV έρχεται στις οθόνες από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17:15. Με παρουσιάστρια την Μαριαλένα Ανδρέου, η εκπομπή «TOP 10» δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να επιλέξουν μέσω internet το αγαπημένο τους video clip για την εβδομάδα, διαμορφώνοντας έτσι το δικό τους μουσικό TOP 10.
Βάλε το Δεύτερο… ξανά. Με το εν λόγω, ως μότο, από σήμερα το Δεύτερο Πρόγραμμα επέστρεψε στον αέρα των ερτζιανών, από τις γνώριμες συχνότητες 103,7 και 102,9 στα FM στην Αττική και στους 90FM στη Θεσσαλονίκη, από τις κατά τόπου συχνότητες σε όλη την Ελλάδα και με livestreaming στο nerit.gr/deftero. Το Δεύτερο Πρόγραμμα θα εκπέμψει για μια περίοδο με non stop μουσική και μέσα στον καινούριο χρόνο με πλήρες πρόγραμμα, με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς, νέες φωνές και φρέσκιες προτάσεις.
Nova Christmas. Η εορταστική ζώνη Nova Christmas επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, χαρίζοντας μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές, για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις γιορτές των Χριστουγέννων. Από 20 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα θα αρχίζει καθημερινά στις 21:00 με παιδικές ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, ενώ θα ακολουθεί αμέσως μετά η προβολή blockbuster παραγωγών και χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια.
Αστυνομικός και stripper. Μία πανέμορφη αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία για κάτι που δεν έκανε. Σύντομα όμως, ο Ηλίας ανακαλύπτει έκπληκτος πως δεν πρόκειται για αστυνομικό μα για stripper που ήρθε σε λάθος διεύθυνση. Σίγουρος πως η Μαρίνα δεν πρόκειται να πιστέψει πως όλα είναι μια τρελή παρεξήγηση, ο Ηλίας στήνει ένα ακόμα πιο τρελό παραμύθι. Όλα αυτά αύριο Τρίτη 16/12 στη «Μουρμούρα» του ALPHA με guest star την Μπέττυ Μαγγίρα.
Η ατάκα. «Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το επαγγελματικό μου μέλλον, για το αν θα μείνω, αν θα φύγω και πότε θα φύγω, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης. Το κυρ-Γιώργος, στον μπαμπάς σας! Δεν αφορά εσένα Γιώργη, μην τσιμπάς ρε. Άδικα εκνευρίστηκες. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μια τέλεια σχέση».
-> Θεούλης!
Retro. Παλιές, καλές, ανέμελες εποχές. Χωρίς ΕΣΗΕΑ.

Nίκος Μποζιονέλος (e-mail: [email protected])
 

Τελευταία Νέα