Διήμερο… σεντονιού στην TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Διήμερο… σεντονιού στην TV!

bet365

To Champions League στα κανάλια Novasports πλην του Ολυμπιακού – Γιουβέντους (Τετάρτη στη ΝΕΡΙΤ).
H 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports αλλά και στη ΝΕΡΙΤ που θα δείξει μεθαύριο το Ολυμπιακός – Γιουβέντους.
Η στήλη πληροφορήθηκε ότι θα μεταδοθεί περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και σχολιασμό Βασίλη Παπανικολάου ενώ αύριο θα κλείσουν οι καλεσμένοι της εκπομπής που παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν. Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η Ρόμα, των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου. Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι θα υποδεχθεί τον Άγιαξ, ενώ σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Πόρτο – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σάλκε – Σπόρτινγκ και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σαχτάρ.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν σπουδαίους αγώνες και την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου. Στο «Βιθέντε Καλντερόν», η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μάλμε, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Άνφιλντ Ρόουντ» η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ντόρτμουντ, Μονακό – Μπενφίκα, Λεβερκούζεν – Ζενίτ και Λουντογκόρετς – Βασιλεία.
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Τρίτη 21/10 με το Γιώργο Λιώρη και την Τετάρτη 22/10 με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη 21 Οκτωβρίου
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 ΑΠΟΕΛ – Παρί Ζεν Ζερμέν, Novasports 1 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη
21:45 Ρόμα – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 2 σε περιγραφή των απεσταλμένων Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου
21:45 Μπαρτσελόνα - Άγιαξ, Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη
21:45 Τσέλσι - Μάριμπορ, Novasports 6 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου
21:45 Πόρτο – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
* Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα προβληθούν τα ματς Σάλκε – Σπόρτινγκ (Novasports 2) και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σαχτάρ (Novasports 3).
Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
21:45 Ολυμπιακός – Γιουβέντους, ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη.
21:45 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλμε, Novasports 1 σε περιγραφή Τάκη Κουλουμπή
21:45 Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου
21:45 Άντερλεχτ - Άρσεναλ, Novasports 3 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Γαλατασαράι - Ντόρτμουντ, Novasports 6 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
21:45 Μονακό – Μπενφίκα, Novasports 7 σε περιγραφή Γιώργου Βασιλείου
* Σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 θα προβληθούν τα ματς Λεβερκούζεν – Ζενίτ (Novasports 2) και Λουντογκόρετς – Βασιλεία (Novasports 4).
«Στο Φιλέ» με Σωτήρη Δρίκο
Η Volley League μετράει αντίστροφα για την έναρξη της, και η εκπομπή «Στο Φιλέ», για 7η συνεχή χρόνια, βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα του νέου πρωταθλήματος. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή με τον Παντελή Λώλη, και πρώτο καλεσμένο στο στούντιο της Nova στη Κάντζα, τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σωτήρη Δρίκο, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα