Τηλεθέαση ΟΣΦΠ, «JoinUs» και… Αμφίπολη!

Νίκος Μποζιονέλος
Τηλεθέαση ΟΣΦΠ, «JoinUs» και… Αμφίπολη!

bet365

Πόσοι είδαν το Μάλμε – Ολυμπιακός στην ΝΕΡΙΤ, τέλος τα τηλεοπτικά τυχερά παίγνια, παγκόσμια αναγνώριση για τον Μιχάλη Τσαμάζ του ΟΤΕ, ξεκινάει το «JoinUs» στο ΣΚΑΪ
1.500.000 κόσμου παρακολούθησε κατά μέσο όρο χθες από τη ΝΕΡΙΤ τη μετάδοση του αγώνα Μάλμε – Ολυμπιακός 2-0. Στο γενικό σύνολο η μέση τηλεθέαση ήταν 13% και το μέσο μερίδιο 32% ενώ, στο δυναμικό κοινό 25-44, τα νούμερα ήταν αντίστοιχα 15% και 45%!
Το επόμενο… ραντεβού για τον Ολυμπιακό είναι ξανά στη ΝΕΡΙΤ, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στο ματς με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη.
Τηλεπαιχνίδια… τέλος
Την ολοσχερή κατάργηση των τυχερών παιγνίων που διεξάγονται κυρίως κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του τηλεθεατή, εξετάζει η κυβέρνηση, μέσω σχετικής ρύθμισης που προωθεί. Σύμφωνα με την αρμόδια εποπτική αρχή, τα τηλεοπτικά τυχερά παιχνίδια εξαπατούν τον τηλεθεατή, τόσο διατηρώντας τον σε αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, αλλά και με άλλους τρόπους. Η Επιτροπή Ελέγχου & Εποπτείας των Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έκανε αξιολόγηση η οποία έδειξε ότι ορισμένα Μέσα εξαπατούσαν συστηματικά τον ενδιαφερόμενο τηλεθεατή, τόσο διατηρώντας τον σε αναμονή τηλεφωνικών γραμμών υψηλής χρέωσης, αλλά και με άλλους τρόπους.
Παγκόσμια αναγνώριση για τον Μιχάλη Τσαμάζ
Ανάμεσα στις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως συμπεριλαμβάνεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ. Κατά τη φετινή αξιολόγηση, ο Πρόεδρος του ΟΤΕ ανέβηκε 21 θέσεις στη λίστα GTB Power100 σε σχέση με πέρσι. Ο κ. Τσαμάζ είναι το μοναδικό στέλεχος από την Ελλάδα στη λίστα που καταρτίζει το έγκυρο βρετανικό επιχειρηματικό περιοδικό Global Telecoms Business. Η τετραμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους εκπροσώπους του επιχειρηματικού χώρου, συνεκτίμησε τον κομβικό του ρόλο στην αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία σύγχρονη, βιώσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία.
Ξεκινάει το «JoinUs» στο ΣΚΑΪ
Η αγαπημένη παρέα που ταυτίστηκε με τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ λέει φέτος στους τηλεθεατές «JoinUs».Το «JoinUs» κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ακούει ιστορίες γυναικών καθισμένη άνετα σ’ έναν καναπέ, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανακρίνει διάσημους ανθρώπους, η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει τα κορίτσια της διπλανής πόρτας σε it girls, ο Λευτέρης Λαμπράκης ανοίγει το αρχείο του και βγάζει ρετρό ιστορίες. Η αγαπημένη παρέα που ταυτίστηκε με τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ λέει φέτος στους τηλεθεατές «JoinUs».
Η μεγάλη παρέα του «JoinUs» ξεκινά την τηλεοπτική της διαδρομή αυτό το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 4.30 μ.μ. Στο πρώτο επεισόδιο η μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτρια Δήμητρα Γαλάνη υποδέχεται τη Νάνσυ στο σπίτι της στον Κεραμεικό για μια συζήτηση που τα έχει όλα. Ο Θανάσης μιλάει με έναν από τους μεγαλύτερους τηλεσκηνοθέτες που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά πλατό, τον Στέφανο Σαρτίνι που εξηγεί για ποιο λόγο λείπει από τη χώρα μας. Ο Γιάννης μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει μια εύκολη pizza που θα αρέσει σε όλους, ενώ η Νίκη μεταμορφώνει τα next door girls, σε sexy it girls. Η fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου- ή αλλιώς Shoprano- περιγράφει την απόλυτη φετινή τάση στη μόδα, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς μας μαθαίνει να βγάζουμε την τέλεια selfie! Η Αλεξάνδρα Τσόλκα προτείνει τα πρώτα βιβλία για το φθινόπωρο και η Σάντρα Βουτσά ανακαλύπτει ποιά κατοικίδια είναι κατάλληλα για εμάς ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας. Τέλος, η ηθοποιός Τζόις Ευείδη απαντάει σε 33 ερωτήσεις.
Σταπεταχτά
* Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού για τη ΝΕΡΙΤ: ενώ έχει να διαλέξει μεταξύ 70 προσωπικοτήτων που κατέθεσαν αίτηση για την προεδρία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, διατηρεί προσωρινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Πέτρο Μάη που συγκεντρώνει την έγκριση των περισσότερων μελών του Εποπτικού Συμβουλίου.
* Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης ορίστηκε πρόεδρος δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης (ΔΕΠΘΕ).
* Τη Δευτέρα 6/10 στις 23:15 επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή «Στον Ενικό», ζωντανά στο Star.
* Τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και τις συζητήσεις που κάνει με άλλα κανάλια, ανακοίνωσε –εμμέσως πλην σαφώς- σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού.
* Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα βγει η εκπομπής «Όλα Παίζουν» με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου. Η αναβολή οφείλεται στα σκηνικά της νέας εκπομπής, που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Στην εκπομπή μαζί με την Καινούργιου θα είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά και ο Γιώργος Λιανός.
Photomedia
Στην Αμφίπολη βρέθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης για τις ανάγκες της πρώτης «Ανατροπής» που θα προβλήεί στο MEGA τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
 

Τελευταία Νέα