Ντέρμπι στον OTE TV, «εξάστερος» στη ΝΕΡΙΤ!

Νίκος Μποζιονέλος
Ντέρμπι στον OTE TV, «εξάστερος» στη ΝΕΡΙΤ!

bet365

Μεγάλα ντέρμπι και αυτό το Σαββατοκύριακο στον OTE TV, το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League, τα «Zalgiris Cup» και «Gomelsky Cup», παρουσία Παναθηναϊκού, θα δείξει η ΝΕΡΙΤ, «Jump Shoot» στο ΑΡΤ με Λυκογιάννη, ανανεωμένη η φετινή «Sports Sunday» του ACTION 24
Κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα και αυτό το Σαββατοκύριακο από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV.
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα ντέρμπι της Premier League, με πρώτο χρονικά το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, Λίβερπουλ - Έβερτον (14.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου). Στην κορυφή ξεχωρίζει η αναμέτρηση Τσέλσι-Άστον Βίλα (17.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα), ενώ ακολουθεί το ντέρμπι του Λονδίνου Άρσεναλ-Τότεναμ (19.30, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη). Την ίδια ημέρα για τη 5η αγωνιστική σε La Liga και Serie Α, κυριαρχούν οι αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (17.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Τσόχου), Μπαρτσελόνα-Γρανάδα (19.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή του Πέτρου Δριτσάκου), Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη (21.00 OTE Sport 2HD σε περιγραφή του Τάσου Κολλίντζα), Ρόμα-Βερόνα (19.00, OTE Sport 4 σε περιγραφή του Πάνου Βόγλη) και Αταλάντα-Γιουβέντους (21.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Μάνου Σπανόπουλου).
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμη, τα ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ (16.30, OTE Sport 3HD σε περιγραφή του Αλκη Τσαβδαρά), Κολονία-Μπάγερν (16.30, OTE Sport 4 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη) και Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν (16.30, OTE Sport 5 σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα), το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στα κανάλια OTE SPORT, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τορίνο-Φιορεντίνα (16.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα), Ίντερ-Κάλιαρι (16.00, OTE Sport 3HD σε περιγραφή του Πάνου Μάλαμα), Τσεζένα-Μίλαν (16.00, OTE Sport 4 σε περιγραφή του Πάνου Βόγλη) και το ντέρμπι της Γένοβας Τζένοα-Σαμπτνόρια (21.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή του Μάνου Σπανόπουλου) για τη Serie Α και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βαλένθια (20.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή του Τάσου Κολλίντζα) για τη La Liga.
«Όμορφη μέρα» με την 5η αγωνιστική της Super League
Μια «όμορφη μέρα» περιμένει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports με την 5η αγωνιστική της Super League! To τριήμερο, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τους 9 αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα του Σαββάτου, θα προβληθεί στις 22:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με παρουσιαστή, τον Άγγελο Στυλιάδη.
Η συνέχεια της 5ης αγωνιστικής στα κανάλια Novasports είναι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Στις 17:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» με παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Στις 22:30 τη σκυτάλη παίρνουν οι Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», με εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες. Νωρίτερα, στις 21:30 στο Novasports 24 HD, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα εκπομπή «Best of Super League». Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να απολαύσουν μέσα σε μία ώρα όλα όσα θα έχουν διεξαχθεί στα γήπεδα της Super League. Παρουσιαστής της εκπομπής για την 5η αγωνιστική θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης. Η εκπομπή «Best of Super League» θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, που έχει αγωνιστική δραστηριότητα η Super League, με ώρα έναρξης στις 21:30.
Σάββατο 27/09
* 16:00 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 2
* 18:15 Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 2
* 20:30 Ατρόμητος - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Κυριακή 28/09
* 16:00 Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
* 18:15 Εργοτέλης - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη από το Novasports 2
* 18:15 Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 3
* 18:15 Λεβαδειακός - ΑΟΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 7
* 20:30 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD
Δευτέρα 29/09
* 19:30 ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 1
Το «Zalgiris Cup» και το «Gomelsky Cup», παρουσία Παναθηναϊκού, στη ΝΕΡΙΤ
Δύο σημαντικά τουρνουά μπάσκετ, το «Zalgiris Cup» και το «Gomelsky Cup» θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις η δημόσια τηλεόραση μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ Sports και της ΝΕΡΙΤ HD. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί το φημισμένο «Zalgiris Cup», σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα του Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου οι διοργανωτές υπόσχονται και φέτος σπουδαίες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι της Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Γαλατασαράι θα δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, λίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους για τη φετινή Ευρωλίγκα. Υπενθυμίζεται ότι στο τουρνουά θα αποσυρθεί η φανέλα του Αρβίντας Σαμπόνις.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου, η ΝΕΡΙΤ sports θα καλύψει το τουρνουά «Gomelsky Cup», σε απευθείας σύνδεση με τη Μόσχα. Στη ρωσική πρωτεύουσα θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός, η CSKA, η Λετούβος Ρίτας και η Νίζνι Νόβγκοροντ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τους αγώνες θα περιγράψουν ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Γιάννης Νάτου.
Το πρόγραμμα του «Zalgiris Cup»:
Σάββατο 27/9
19:00 Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός
21:30 Γαλατάσαραϊ - Λοκομοτίβ Κουμπάν
Κυριακή 28/9
17:00 Μικρός Τελικός
19:30 Τελικός
Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός;
Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14.30 - 15.30). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο έμπειρος προπονητής, Αρης Λυκογιάννης.
Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:
1) Οπτική ανάλυση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο.
2) Στιγμιότυπα από τους αγώνες Κυπέλλου και δη από τα ΑΕΚ-Κολοσσός και Αετός-Τρίκαλα.
3) Οπτική παρουσίαση των προκριματικών της Ευρωλίγκας, που γίνονται στην Οστάνδη.
4) Ρετρό με Α1 από την δεκαετία του ’90. Με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και όχι μόνο.
5) «Καυτές» φάσεις από το ΝΒΑ.
Ανανεωμένη η φετινή «Sports Sunday»
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η φετινή «Sports Sunday» και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή 22:00 με 00:30 στο ACTION 24. Παρουσιαστής από φέτος θα είναι ο Αντώνης Κατσαρός και σχολιάζουν ο Κώστας Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό, ο Τάσος Νικολογιάννης για τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Κετσετζόγλου για την ΑΕΚ. Στο πάνελ δεν θα υπάρχει φέτος κριτικός διαιτησίας, οι επίμαχες φάσεις θα σχολιάζονται από τους δημοσιογράφους αλλά και τους καλεσμένους.
Ρεάλ, Αρσεναλ και Σίτι στη ΝΕΡΙΤsports
Όπως το ACTION 24 έχει αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής καναλιών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μπάγερν και η Τσέλσι, έτσι και η ΝΕΡΙΤ απέκτησε, και μεταδίδει στη ΝΕΡΙΤSports, τα κανάλια τριών συλλόγων: Ρεάλ Μαδρίτης, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Τα εν λόγω κανάλια μεταδίδουν σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνων των συλλόγων, εξ ου και προβάλλονται και εν Ελλάδι.
13:00 αντί για 12:00
Αλλάζει ώρα από αυτή την Κυριακή το «Goal χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ με τον Πάνο Βόγλη. Αντί για 12:00 η ωριαία εκπομπή της Κυριακής θα ξεκινά στις 13:00 καθώς θα προηγούνται, χρονικά, πλέον οι νέες εκπομπές, όπως αν αναφέραμε από χθες: «7 ημέρες κόσμος» στις 12.00 με τον Νίκο Ανδρίτσο και «7 ημέρες Ελλάδα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου στις 12.30.
Μηχανοκίνητα στον ΟΤΕ TV
Στo Moto GP, για τον δέκατο τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το Grand Prix της Αραγονίας, μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τη μάχη της pole position στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου (10:50, 14:25 και 15.05 στο OTE Sport 2). Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, από τις 11.45, πάντα στο OTE Sport 2, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τη μετάδοση των αγώνων Moto 3, Moto 2 (13.05) & Moto GP (14.30) από την πίστα Motorland του Alcaniz.
Το 6ο PICK Πάτρας στα κανάλια Novasports
Το 6ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 11:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου, τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart. Οι αγώνες θα προβληθούν ταυτόχρονα και μέσω του WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι για συνδρομητές Forthnet/Nova. Παράλληλα, οι αγώνες θα μεταδοθούν και το ίδιο βράδυ σε επανάληψη από το Novasports 4 στις 21:00.
Σταπεταχτά
* Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αύριο Σάββατο 27/9 στις 19.00, στην αίθουσα Συνεδρίων του Κόμματος, στον Περισσό, για τα 40 χρόνια από τη νόμιμη επανέκδοση του «Ριζοσπάστη».
* H Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του περιοδικού «Θεσσαλονικέων Πόλις», τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δημαρχικού μεγάρου. Ομιλητές οι Σταύρος Ανδρεάδης, Γιώργος Αναστασιάδης και Γιώργος Σκαμπαρδώνης, συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.
* Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο». Μαζί τους οι Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σπύρος Σούλης, Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Άρης Καβατζίκης, Κώστας Δόξας αλλά και ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα.
* Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA. Μαζί της οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τάσος Τεργιάκης, Άση Μπήλιου και Βασίλης Καλλίδης.
* Εκπομπή – αφιέρωμα στον αξέχαστο Έλληνα Αντώνη Βαρδή, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ακροατές του Alpha 989. Η Βίκυ Γεροθόδωρου μας ταξιδεύει μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου δημιουργού και συνομιλεί με ανθρώπους που τον γνώρισαν καλά και συνεργάστηκαν μαζί του στην εκπομπή «Δυνατά», το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 17:00.
* «Ιστορίες γης» από το νομό Πέλλας παρουσιάζει ο Ανδρέας Μπαρμπούτσης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
* Το Σαββατοκύριακο στις 10:00 στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» του ALPHA η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά την Έλενα Ράπτη ενώ οι τηλεκριτικοί Ντέπυ Γκολεμά, Γρηγόρης Μελάς και Τίνα Μεσσαροπούλου κρίνουν την «μάχη» των πρωινών.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα