Ολες οι… μεταγραφές στην TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Ολες οι… μεταγραφές στην TV!

bet365

To Media Café του Gazzetta.gr κάνει μια καλοκαιρινή ανασκόπηση ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην ελληνική τηλεόραση και παρουσιάζει το… πάρε-δώσε του φετινού καλοκαιριού.
Λεφτά, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν αλλά στο mediaκό κομμάτι υπήρξε κινητικότητα φέτος, ειδικά στα κανάλια. Ιδού το… πάρε-δώσε του φετινού καλοκαιριού στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
* Νικητής των… μεταγραφών, τουλάχιστον επικοινωνιακά, το E TV καθώς «απέκτησε» τη Χριστίνα Λαμπίρη (ΣΚΑΪ), το ζεύγος Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη για το πρωινό και, κυρίως, την Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον αρχισυντάκτη της στο STAR Θέμη Μάλλη.
* Εσωτερική… μεταγραφή στο MEGΑ η Μαρία Σαράφογλου, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων αντί της Ολγας Τρέμη.
* Την πρωινή εκπομπή του MEGA αναλαμβάνουν Μάρκος Σεφερλής και Ελενα Τσαβαλιά αντί των Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού.
* Ο πρώτος Έλληνας Master Chef Ακης Πετρετζίκης αποχώρησε από την ομάδα της πρωινής ζώνης του MEGA μετά από τέσσερα χρόνια.
* Εσωτερική… μεταγραφή και στο STAR όπου η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι φέτος «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη μιας και θα κάνει εκπομπή στις 13:00.
* Στο Kontra Channel εντάχθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος, στη βραδινή ζώνη του σταθμού αλλά και ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο που παρουσιάζει ο Γιάννης Παπαγιάννης.
* Δίπλα στους Σεραφείμ Κοτρώτσο, Γιάννη Πολίτη, Πηνελόπη Γαβρά, Βασίλη Ταλαμάγκα και Χριστίνα Κοραή προστέθηκαν στο ACTION 24 και ο Μανώλης Κοττάκης και οι Βασίλης Νέδος και Τζίνα Μοσχολιού για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής.
* Η Ελενα Παπαδημητρίου ήταν το πρώτο καλοκαιρινό… χτύπημα του ΣΚΑΪ με το μεσημεριανό μαγκαζίνο «Newsroom», προερχόμενη από το Κοινωνία Ώρα MEGA».
* Η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά ήταν το… χατ τρικ του ALPHA στη νέα απογευματινή ζώνη, πλαισιώνοντας στην εκπομπή την Κατερίνα Καινούργιου.
* Η Μαρία Ηλιάκη έφυγε από τον ALPHA με προορισμό τον ΣΚΑΪ και απέκτησε παρτενέρ στη νέα της εκπομπή τον Μάκη Πουνέντη.
* Στην καρέκλα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Extra 3 κάθεται εδώ και λίγες ημέρες δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής ΝΔ Κυριάκος Βελόπουλος, διαδεχόμενος τον Αντώνη Μυλωνάκη στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο».
* O Γιάννης Ζουγανέλης σε έναν διαφορετικό ρόλο στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού «Εκατομμυριούχος».
* Ο παρουσιαστής Ακης Παυλόπουλος αποχώρησε από το E TV με προορισμό το BLUE SKY.
ΥΓ1. Ο Γιώργος Τράγκας και φέτος θα βρίσκεται στο Kontra Channel. Μέχρι να φύγει και να ξαναγυρίσει, όπως κάθε χρόνο…
ΥΓ2. Η Φαίη Σκορδά έχει αποδεχθεί φέτος να χορέψει στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, προς τέρψιν των fans της…

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα