Υπερπαραγωγή για το ματς της χρονιάς!

Νίκος Μποζιονέλος
Υπερπαραγωγή για το ματς της χρονιάς!

bet365

Πώς θα καλύψει αύριο η Nova το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι καλεσμένοι των εκπομπών και η καινοτομία της Ultra High Speed κάμερας!
Ο αγώνας της... χρονιάς (μέχρι τον επόμενο, βεβαίως βεβαίως!) είναι το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αύριο, Tρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:45 οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition μέσω των Novasports2 & Novasports 2 HD, τη μεγάλη «μάχη» των πρωταθλητών Ελλάδας με τους «κόκκινους διάβολους», στη πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Nova ετοίμασε... υπερπαραγωγή για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα. Συνολικά θα χρησιμοποιηθούν 30 κάμερες, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό. Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί Ultra High Speed κάμερα, η οποία καταγράφει μία εικόνα με τετραπλάσια ευκρίνεια και λεπτομέρεια από κάμερα HD. Πρόκειται για κάμερες που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Μουντιάλ, το Euro, κ.α. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.
Η αυριανή ημέρα είναι είναι αφιερωμένη στην πορεία του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League. Από τις 06:00 το Novasports 2 & Novasports 2 HD «ντύνεται» στα χρώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και προβάλλει ξανά τις αναμετρήσεις που οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στις 16 καλύτερες ομάδες της ηπείρου. Η συνέχεια περιλαμβάνει τα «Legend Stories», τις εκπομπές-αφιερώματα στην ευρωπαϊκή ιστορία των δύο μεγάλων αντιπάλων.
Με Νικοπολίδη και Κάρολ
Την σκυτάλη στις 20:00 παίρνει το pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου. Kαλεσμένοι θα είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ρόι Κάρολ, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το μεγάλο παιχνίδι.
Στις 21:45 ακολουθεί η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι Δημήτρης Παπανικολάου και Χρήστος Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live»που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο βράδυ στις 21:45 δεν διεξάγεται άλλος αγώνας (αφού το Ζενίτ – Ντόρτμουντ γίνεται στις 19:00) και έτσι όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου θα είναι στραμμένα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με την εικόνα της Nova να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα