Οι 10+1 μιντιακές ατάκες της χρονιάς!

Νίκος Μποζιονέλος
Οι 10+1 μιντιακές ατάκες της χρονιάς!

bet365

Τι… ξεστόμισαν οι άνθρωποι των media εν έτει 2013; Το Τοp 10 της χρονιάς συν… ένα μπόνους (με βίντεο!).
Το Media Café συνεχίζει την ανασκόπηση του 2013: μια ενδεκάδα από ατάκες που «στόλισαν» τη μιντιακή κοινότητα μέσα στο έτος!
Και πώς μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα η Ελένη Μενεγάκη, θα αναρωτηθείτε. Και σωστά. Δεν είναι όμως μόνο η παρουσιάστρια του Alpha που μπαίνει στο Top 10 μιας λίστας με ατάκες. Η στήλη έψαξε, θυμήθηκε και σας παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες. Συν μια… μπόνους, στο τέλος!
1. Μπάμπης Παπαδημητρίου (στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου): «Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα το μνημόνιο».
2. Ελένη Μενεγάκη (στην εκπομπή της, την ώρα που ο Θάνος Ασκητής αναφέρει τις βλαβερές συνέπειες του να καταπίνεις το σπέρμα): «Τώρα μας το λέτε;».
3. Γιάννης Πρετεντέρης (σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr): «Για ένα δεκάμηνο υποδυόμασταν το θέατρο ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Τρίχες: δεν ήταν. Εγώ δεν το έλεγα αυτό, απλώς δεν αντέκρουσα όσους το έλεγαν».
4. Γιώργος Αυτιάς (στην κάμερα του STAR): «Σημασία στην τηλεόραση δεν έχει να είσαι πρώτος, αλλά να έχεις δουλειά».
5. Ντέπυ Γκολεμά (προς τον Δημήτρη Ρίζο): «Οταν θα εξιστορούμε τη διαδρομή των εκδοτών, θα πάρεις και εσύ τη θέση σου στο μακρύ κατάλογο των δόλιων και ξεφτιλισμένων».
6. Αλέξης Τσίπρας (σε ομιλία του, τον Μάιο, προτού κλείσει η ΕΡΤ): «Μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε ΥΕΝΕΔ παλαιάς κοπής».
7. Αιμίλιος Λιάτσος (σε επιστολή του σε blog απαντώντας σε δημοσιεύματα ου «Εθνους» για χρέη του στην εφορία): «Από εδώ και πέρα θα απαντώ δικαστικώς. Όχι με αγωγές που θα εκδικαστούν το… 2020, αλλά με μηνύσεις. Θα κλείσω στην φυλακή τον Μπόμπολα και τον διευθυντή του».
8. Ελλη Στάη (απαντώντας τον Γιάννη Βαρουφάκη ότι είχε σχεδόν παρακαλέσει να μην αναφέρει στον αέρα τις λέξεις «ανασυγκρότηση χρέους» γιατί θα εντείνονταν οι πιέσεις, ώστε να μην πηγαίνει προσκεκλημένος): «Μπαρούφες Βαρουφάκη για αυτοπροβολή στις δύσκολες ώρες της ΕΡΤ»
9. Νανά Νταουντάκη (στο «απεργιακό» δελτίο της ΕΡΤ, προς την Ελλη Στάη): «Ο Τσεκούρας, που πριν από λίγο είχατε στο πάνελ σας, έκανε όργια, απειλούσε και εκβίαζε εργαζομένους, όταν έδιωχναν 400 άτομα από τον Πήγασο. Δεν μπορεί να κάθονται στο ίδιο τραπέζι ο “βιαστής” και οι “βιασθέντες”».
10. Μαριλένα Κατσίμη (λίγο καιρό μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ): «Δεν τρέφω αυταπάτες. Το κακό έχει γίνει. Όσο κι αν με πονάει, έχω συνειδητοποιήσει ότι η νέα δημόσια τηλεόραση θα λέγεται ΝΕΡΙΤ».
10+1. Αντώνης Σαμαράς: «Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα»
Τα χαμόγελα και τα βλέμματα των παρουσιαστών των καναλιών πάγωσαν όταν μεταδόθηκε το «λανθασμένο» μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του πρωθυπουργού.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα