Media... Police για κρίση, Αννίτα και Σαμαρά!

Νίκος Μποζιονέλος
Media... Police για κρίση, Αννίτα και Σαμαρά!

bet365

Pre και post games για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τη ΔΤ. Το... telemarketing της Εφης Σαρρή και η παραδοχή Παπαχελά στον ΣΚΑΪ.
Με εορταστική διάθεση η αποψινή εκπομπή το «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου» που θα μεταδοθεί στις 20;55 από τπ EXTRA 3. Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του ΑΠΣ Ατρόμητος θα ψάλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων ενώ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας θα στείλουν στους φιλάθλους μας τις ευχές τους εν όψει των εορτών.
Στο στούντιο της εκπομπής, καλεσμένοι του Παύλου Κατώνη, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανδροκλής Κωνσταντινίδης και ο δημοσιογράφος Σταύρος Βρανάς.
Μεγάλα ντέρμπι στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV
Κορυφαίοι αγώνες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, χάντμπολ, παίζουν αυτή την εβδομάδα και τα Χριστούγεννα, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV (αναλυτικά οι μεταδόσεις εδώ). Μεταξύ άλλων θα μεταδοθούν κορυφαία ντέρμπι όπως Ιντερ – Μίλαν σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου, Άρσεναλ - Τσέλσι σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, Βαλένθια – Ρεάλ σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, αμφίρροπες μονομαχίες του ΝΒΑ, το μπασκετικό clasico Ρεάλ – Μπαρτσελόνα (Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, 20:00 OTE Sport 5) & το τουρνουά τένις Mubadala World Tennis Championship (με τη συμμετοχή έξι εκ των πρώτων 10 παικτών της παγκόσμιας κατάταξης ATP), ζωντανά και σε ποιότητα HD, μόνο στα αθλητικά κανάλια OTE Sport.
Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από την εκπομπή «Sport Show«, με τους Γιώργο Θαναηλάκη, Βασίλη Σαμπράκο και Τάσο Κολλίντζα απόψε, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 22:30 (OTE Sport 4), ενδιαφέροντα θέματα και ρεπορτάζ από την προαναγγελία των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Οι σπίκερ της 17ης αγωνιστικής

Η αυλαία του πρώτου γύρου της Super League πέφτει στα κανάλια Novasports. Το Σάββατο στις 15:00 σπικάρει το ΟΦΗ - Παναιτωλικός ο Γιάννης Τσαϊνης, στις 17:15 το Ατρόμητος – Πανθρακικός ο Γιώργος Λιώρης και στις 19:30 το Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός ο Άγγελος Στυλιάδης. Την Κυριακή η δράση περιλαμβάνει τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (15:00) σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου, Αστέρας Τρίπολης - Βέροια (17:15) σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη, Πλατανιάς - Πανιώνιος (17:15) σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου, ΑΕΛ Καλλονής - Εργοτέλης (17:15) σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου και Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη (19:30) σε περιγραφή Ηλία Βλάχου. Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα στις 19:30 με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης που θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη.
Pre και post game για το clasico!
Την Κυριακή και τη Δευτέρα στις 19:30 διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, αμφότεροι μεταδίδονται από τη Δημόσια Τηλεόραση η οποία θα βγάλει pre games εκπομπές (στις 19:00) και για το Αρης – Πανιώνιος (Κυριακή) και για το clasico Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Δευτέρα).
Και τις δύο ημέρες, μετά τη λήξη των αγώνων, θα ακολουθήσουν post games εκπομπές με το... τρίτο ημίχρονο ενώ στις 22΅00 την Κυριακή θα ακολουθήσει η «Αθλητική Κυριακή».
«Jump Shot» με Παντελιάδη και... Παπαγιάννη

Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «Jump Shot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (13:00 – 14;00) με καλεσμένο τον Σπύρο Παντελιάδη, πρώην διεθνής γκαρντ με θητεία εκτός των άλλων σε ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν ρεπορτάζ από την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, ρετρό για το ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο, συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη στο ΑΡΤ και αποκλειστικά πλάνα από τον Γιώργο Παπαγιάννη, το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ. Οι πρώτες εμφανίσεις του 16χρονου σέντερ με το Westtown School.

«Traction» με Ζέτα Δούκα
Μια πανέμορφη παρουσία και ένα πολυλατρεμένο αυτοκίνητο κάνουν το κεντρικό θέμα της εκπομπής... ακαταμάχητο: ο Κώστας Στεφανής οδηγεί με τη Ζέτα Δούκα στο «Traction» το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στα θέματα της εκπομπής η τετρακίνητη έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της Volkswagen, τα Kymco Mobility Scooters, το Ford Focus Diesel και το ηλεκτρικό ποδήλατο DkCity DbO7 e-bike.
Flash sport media news
* Γεμάτο πρόγραμμα από αγώνες ποδοσφαίρου (συνολικά 52), πλούσιο πρόγραμμα σε μπάσκετ (δεσπόσει τη Δευτέρα το ΠΑΟ - ΟΦΣΠ, βόλεϊ (έχει ντέρμπι ΟΣΦΠ – ΑΕΚ στις γυναίκες) και πόλο στο πρόγραμμα! Οπως κάθε Παρασκευή το Media Café σας… σερβίρει όλες τις live μεταδόσεις του τετραήμερου ΕΔΩ!
* Μετά τη λήξη της «Αθλητικής Κυριακής» στις 01:00 την Κυριακή θα μεταδοθεί από τη ΔΤ σε μαγνητοσκόπηση το ματς Πρωτέας Βούλας – Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ των Ανδρών.
* Απόψε στις 23:30 θα και στην εκπομπή «Super Euroleague» του Novasports με παρουσιαστή τον Γιώργο Συρίγο, καλεσμένος θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών στο μπάσκετ, Τζώρτζης Δικαιουλάκος.
* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών αποφάσισε ομόφωνα να επαναπροτείνει ως υποψήφιο του Συνδέσμου στην AIPS-Europe τον πρόεδρό της Γιάννη Δάρα. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν 27/4 – 1/5 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είδα… την τραγουδίστρια και πέρυσι υποψήφια βουλευτή με τον ΛΑΟΣ να είναι πλέον παρουσιάστρια στην τηλεόραση: η Έφη Σαρρή ακολούθησε τον δρόμο του telemarketing πουλώντας κοσμήματα και δαχτυλίδια που φτιάχνει η ίδια.
Μαζί με το σκουλαρίκι, δώρο κι ένα CD.
Ακουσα… τον Αλέξη Παπαχελά, στο δελτίο του ΣΚΑΪ, να μιλάει για τον Μιχάλη Λιάπη: «Τον είχαμε και εμείς σε διάφορες εκπομπές, να λέει διάφορες ανοησίες για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφερόταν και τώρα λέμε ποιοι μας κυβερνούσαν».
Ενδιαφερόταν ο ξάδερφός του όμως...
Διάβασα… δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου ότι «Μου αρέσει το “Μες Στην Καλή Χαρά” όμως είναι μια άλλη εκπομπή. Για μένα το “Μες Στην Καλή Χαρά” ήταν η Ναταλία. Η βασική δομή της εκπομπής είχε να κάνει με την ίδια τη Ναταλία».
Λυπηθείτε ματς, θέλετε κι άλλα πλάνα της Κατερίνας Καραβάτου να κλαίει;
Το tweet (@tsapanidou): "Το μικρό ψάρι" θα φάει ...όλους τους άλλους! Μπερλινάλε ερχόμαστε.
Media Police (1)
Μέσω Facebook αλλά και ανάρτησης στο gameworld.gr η Χριστιάνα Θάνου κατήγγειλε ότι για να εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Αnnita SOS» με την Αννίτα Πάνια στον Alpha, όπου θα μιλούσε για τη δουλειά της και την αγάπη της για τα video games, υποχρεώθηκε να εμφανιστεί ντυμένη ως... Lara Croft (στολή που είχε φορέσει στο Game Maniacs).
Επίσης, κατήγγειλε ότι προ της εκπομπής υποχρεώθηκε να υπογράψει συμφωνητικό το οποίο μεταξύ άλλων απαγόρευε να προσβάλει την παρουσιάστρια και κατήγγειλε ότι η Πάνια την παρουσίασε ως... ψυχοπαθή που παίζει όλη την ώρα video games! «Η παραγωγή με ενημέρωσε ότι το ύφος της εκπομπής θα ήταν σοβαρό», ανέφερε.
Media Police (2)
Είναι στημένα (ορισμένα) τα ρεπορτάζ για την κρίση; Πρόσφατα «έπαιξε» το εξής θέμα: η πασίγνωστη φιγούρα από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρη Εικοσιδυός, κατά κόσμον Δημήτρης Δημητριάδης, τον οποίο «η κρίση έκανε από μηχανικό, σουβλατζή», όπως έπαιξε το ρεπορτάζ.
Ο Δημήτρης κάποτε υπήρξε εξαιρετικός μηχανικός αυτοκινήτων αλλά έκτοτε έχουν περάσει καμιά 15αριά χρόνια μέσα στα οποία ασχολήθηκε με πολλά, από επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης ως και συνεργάτης στους «ΑΜΑΝ». For the record, το σουβλατζίδικο μάθαμε ότι το έχει επί της οδού Κούσκουρα εδώ και έξι επτά χρόνια.
Media Police (3)
Σε γνωστό, φιλοσαμαρικό site αναφέρθηκε ότι πρώην επικριτές του Αντώνη Σαμαρά που καιρούς έχουν πει και έχουν γράψει τα χειρότερα για τον πρωθυπουργό, τώρα αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές του Μαξίμου και είναι οι “δορυφόροι” του στο δημοσιογραφικό σύστημα». Τροφή για σκέψη...
Media Police (4)
Δύσκολο το ρημάδι το πρωινό. Πού να ξυπνάς πρωί πρωί....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εκδότες παρακολουθούσαν την Κέιτ
Θύμα υποκλοπής έπεσε η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη του προσωπικού της εφημερίδας «News of the World» του Ρούπερτ Μέρντοχ, που αφορά και άλλες υποθέσεις υποκλοπών. Ανάμεσα στις συνομιλίες που υπεκλάπησαν ήταν και φωνητικά μηνύματα που είχε αφήσει στον τηλεφωνητή της ο τότε σύντροφός της -και νυν σύζυγός της- πρίγκιπας Ουίλιαμ. Στη δίκη κατηγορούμενοι είναι οι πρώην εκδότες Ρεμπέκα Μπρουκς και Αντι Κούλσον -συνεργάτης και του Ντέιβιντ Κάμερον σε ζητήματα μέσων ενημέρωσης- ο τότε συντάκτης για θέματα παλατιού, Κλάιβ Γκούντμαν, και ακόμη τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για σειρά αδικημάτων.
Στον ΑΝΤ1 απόψε οι «Φόνισσες»
Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1 η «Γερμανού Ξανάρχεται» με καλεσμένες την Ελένη Καστάνη, τη Ναταλία Δραγούμη, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Τζέσυ Παπουτσή. Και οι τέσσερις πρωταγωνιστούν φέτος στη θεατρική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη». Μαζί τους στο στούντιο και ο Αποστόλου και μιλάει, μεταξύ άλλων, για το έργο και τη συνεργασία του με τις ηθοποιούς.
Εν συντομία…
* Ούτε κι αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει τα περίπτερα η εφημερίδα «Επενδυτής» καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν όμηροι των εκδοτών τους. Απεργίες και στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» φαίνεται πως η συμφωνία του Σπύρο Τρίψα με τον επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη δεν έχει προχωρήσει (κι ας επιμένει ο τελευταίος ότι θα επενδύσει).
* Μετά τη δέσμευση για καταβολή μέρους των οφειλομένων από την εργοδοσία των εφημερίδων «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη» και «Σπορ του Βορρά», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ανέστειλε την απεργιακή κινητοποίηση στις εν λόγω εφημερίδες.
* Συνεχίζει ένας συγγραφέας να «γράφει» και μετά το θάνατό του; Η απάντηση είναι ναι καθώς ο Σουηδός Ντέιβιντ Λάγκερκραντζ δέχτηκε να γράψει μια ολοκαίνουργια ιστορία βασισμένη στο σύμπαν και στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Στιγκ Λάρσον, Λίσμπετ Σαλάντερ και Μίκαελ Μπλόμκβιστ!
* Η εκπομπή «ΕΛΠΙΖΩ» του E TV αυτό το Σάββατο (13:00 με 15:00) με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη θα φιλοξενήσει τον εκ των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας παγκοσμίως Γιάννη Τσεκλένη, τον Νίκο Μουρατίδη και την Κυριακή την πρώην πρωταθλήτρια ακοντισμού Άννα Βερούλη με τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλόπουλου.
* Μέσω Twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή κάποια δημοσιεύματα του γνωστού δημοσιογράφου στο «Hot Doc»: «Τα υπόλοιπα επί του θέματος στο δικαστήριο«, έγραψε ο υπουργός Υγείας.
* Δικαστικά θα προχωρήσει και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κατά του «Hot Doc» για τις αποκαλύψεις σχετικά με τον αρχηγό της αστυνομίας και την προτροπή του στους αστυνομικούς να «κάνουν το βίο αβίωτο» στους μετανάστες. Ο Κώστας Βαξεβάνης όμως δημοσίευσε ηχητικό ντοκουμέντο με την επίμαχη αναφορά του αρχηγού της ΕΛΑΣ.
* Κοινοποιήθηκε στους δικηγόρους από την Alpha Bank ότι τον Φεβρουάριο βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα οικόπεδα και οι κτιριακές εγκαταστάσεις της Χ.Κ.Τεγόπουλος στο Κορωπί.
* Το επόμενο βήμα για το Twitter είναι η τηλεόραση καθώς ανακοινώθηκε τηλεοπτική σειρά για τη γέννηση του Twitter, πιθανότατα ως προάγγελος κινηματογραφικής ταινίας.
* Πρεμιέρα κάνει, αποκλειστικά στον OTE TV, ο 4ος κύκλος του «Downton Abbey«. Οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 23:00, σε υψηλή ευκρίνεια, στο OTE Cinema 1 HD και θα απολαμβάνουν ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, την ίδια μέρα και ώρα.
* Αρνητικό ήταν το ΕΣΡ στη μεταβίβαση 787.000 μετοχών του Derti, έναντι τιμήματος 110.000 ευρώ, στην off shore εταιρεία Speedy Finance ltd με την επιχειρηματολογία ότι η εταιρεία δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
Photomedia
Χρύσπα και Ελένη Πετρουλάκη γυμνάζονται για τις ανάγκες της Web TV του ΑΝΤ1. Και της ανδρικής φαντασίωσης, προσθέτουμε...
 

Τελευταία Νέα