Επιλαμβάνεται για το «εμπάργκο» η UEFA

Νίκος Μποζιονέλος
Επιλαμβάνεται για το «εμπάργκο» η UEFA

bet365

Από Δευτέρα θα εξεταστεί το θέμα της άρνησης των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού να κάνουν δηλώσεις στο ΔΤ. Νέες καταδίκες εκδοτών, καταγγελίες κατά Κωστόπουλου από τους απλήρωτους εργαζομένους της ΙΜΑΚΟ.

Η άρνηση παικτών και προπονητών του Ολυμπιακού να να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Δημόσιας Τηλεόρασης μετά το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, συνέχεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις η διαδικασία κινείται αυτόματα από την UEFA και η οποία αναμένεται να επιβάλλει πρόστιμο που κυμαίνεται από 20.000 ως 50.000 ευρώ! Προφανώς, η Δημόσια Τηλεόραση δεν προτίθεται να πληρώσει τα εν λόγω έξοδα.

Η UEFA παρέλαβε τον φάκελο από την ΤΕΑΜ και θα επιληφθεί του θέματος από την προσεχή Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και ο Μίτσελ μίλησαν κανονικά στους απεσταλμένους της Nova, που επίσης κατέχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων για το Champions League.

Οι σπίκερ της αγωνιστικής

Οι σπίκερ της αγωνιστικής 13ης αγωνιστική της Super League; Το Σάββατο παίζουν στις 15:00 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 2, στις 17:15 Πλατανιάς - Ατρόμητος σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 1 και στις 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από το Novasports 2. Την Κυριακή μεταδίδονται στις 15:00 το Αρης – Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 2, στις 17:15 Βέροια - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από το Novasports 3, ΟΦΗ – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από το Novasports 4 και Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη από το Novasports 2 και, στις 19:30, Ολυμπιακός - Εργοτέλης σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 1. Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα στις 19:30 με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Πρωτοτυπία

Η ιταλική εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών DBW Communications συνεργάστηκε με τ Sky Italia και την Eutelsat για την πειραματική μετάδοση σε κλειστό κύκλωμα του αγώνα της Γιουβέντους με την Κοπεγχάγη την Τρίτη. Εξι κάμερες Sony χρησιμοποιήθηκαν για τη κάλυψη του αγώνα αλλά και κανονικές κάμερες HD. Ο μοντέρνος εξοπλισμός 4K θα χρησιμοποιηθεί για να δοκιμαστεί περαιτέρω η ποιότητα των link μετάδοσης, η ευκολία διαχείρισης της ροής δεδομένων και το uplink στον δορυφόρο.

Flash sport media news
* Γεμάτο πρόγραμμα από αγώνες ποδοσφαίρου), πλούσιο πρόγραμμα σε μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ αλλά και… σνούκερ στο πρόγραμμα του τετραήμερου! Οπως κάθε Παρασκευή το Media Café σας… σερβίρει όλες τις live μεταδόσεις του τετραήμερου!
* 840.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες από τον ΑΝΤ1 τη μετάδοση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σαχτιόρ Καραγκαντί στην Αστάνα. Η μέση τηλεθέαση έφτασε το 8,3% και το μέσο μερίδιο το 28,4%, νούμερα πολύ καλά μιας και το ματς ξεκίνησε νωρίς (17:00).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είδα… την Ελένη Μενεγάκη να κάνει εκπομπή ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Την επόμενη φορά και με νυχτικό.

Ακουσα… ότι γνωστός εκδότης νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού.
Κάντε χώρο, καταφτάνουν κι άλλοι.

Διάβασα… (και πάλι) τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα στα «Νέα»: «Κάποιοι αντιδρούσαν στη μείωση των φαρμάκων αλλά ο Γεωργιάδης τους καθάρισε σε μία εβδομάδα- ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί στην ελληνική πολιτική έναν άνθρωπο να διαλύει μόνος του ένα ολόκληρο κόμμα!».
Ξεχνάτε (και πάλι) τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το tweet (@MatinaPap): «Στις συμβάσεις επιμήκυνσης δανείων υπάρχει όρος πως αν αλλάξει το νόμισμα, η αποπληρωμή θα συνεχιστεί σε ευρώ. Κατάλαβες;».

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βγάζει κι άλλο δελτίο η ΔΤ

Από την προσεχή Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, ξεκινά στη Δημόσια Τηλεόραση και βραδινό δελτίο ειδήσεων. Ως τώρα το κεντρικό δελτίο έβγαινε στις 18:00 κι αυτό θα διατηρηθεί, απλώς θα υπάρχει και ένα βραδινό με ώρα έναρξης στις 22:00. Θα κρατάει μια ώρα και στις 23:00 θα βγαίνει η δευτεριάτικη αθλητική εκπομπή «Champions League».

«Ο Κωστόπουλος δεν είναι φτωχός»

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι φτωχός. Αφήνει έναν “φίλο” του κτηματομεσίτη που γνώρισε στο γυμναστήριο και που του δάνεισε 70.000,00 ευρώ να τον πτωχεύει στα Δικαστήρια του Πειραιά και δεν πηγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του!» καταγγέλλουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ. «Ο κ. Κωστόπουλος χρωστάει σε όλους εμάς τους εργαζομένους του περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει την ποινική του δίωξη και είναι ακόμη εκκρεμής η αγωγή μας και κατά του ιδίου. Το μόνο που μας κατέβαλε ήταν το επίδομα Χριστουγέννων 2011 και το επίδομα Πάσχα 2012 από τον φόβο της αυτόφωρης σύλληψης».

Μπογιόπουλος: «Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε»

Η Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη» παρέλαβε και δημοσιεύει σήμερα σημείωμα του Νίκου Μπογιόπουλου: «Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον "Ριζοσπάστη", ενημερώνω τους διαδοσίες ότι (...) όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται "φίλος" μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ αποστροφής και περιφρόνησης.

Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να "δικαιώσει" την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν "αλήθεια" το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να "λερώσει" ό,τι δεν φτάνει, του λέω: Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!».

Φυλάκιση με αναστολή σε εκδότες

Σε φυλάκιση τριών χρόνων με αναστολή, για μη καταβολή δεδουλευμένων προς 10 εργαζόμενους, καταδίκασε το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τον γενικό διευθυντή της «Μακεδονίας», Ιωάννη Μάτσικα, καθώς και τον εκδότη της «Θεσσαλονίκης» και ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού 103, Σταύρο Κωνσταντινίδη. Η απόφαση ελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε η Επιθεώρηση Εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων προς έξι δημοσιογράφους που είχαν αρνηθεί να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις και τεσσάρων τεχνικών μελών της ΕΤΕΡΜΘ που απολύθηκαν τον Μάιο του 2012. Το δικαστήριο αρνήθηκε επίσης να δώσει αναβολή στους κατηγορούμενους, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες και διεξήγαγε κανονικά την υπόθεση, εξετάζοντας ως μάρτυρες και τους 10 πρώην εργαζομένους.

Τηλεμαραθώνιος από τη ΔΤ

Τηλεμαραθώνιο Αγάπης διοργανώνουν η Δημόσια Τηλεόραση και η Ελληνική Επιτροπή της Unicef τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως τη 01:00, με θέμα την αντιμετώπιση του υποσιτισμού των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Φέτος ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης υιοθετεί τρία ορφανοτροφεία στην Ελλάδα με σκοπό να καλύψει κάποιες από τις μεγάλες τους ανάγκες σε σίτιση και σε άλλο εξοπλισμό. Ο Τηλεμαραθώνιος θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΔΤ και την παρουσίαση θα κάνουν γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος.

Εν συντομία…
* Η ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος) καταγγέλλει τον αποκλεισμό των φωτορεπόρτερ από το μέγαρο Μαξίμου. «Το γραφείο Αντώνη Σαμαρά έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα και αρνείται να δώσει πρόσβαση στους φωτογράφους στις συναντήσεις του πρωθυπουργού» αναφέρεται.
* Παραιτήθηκε από τον ΔΟΛ ο Παναγιώτης Κουβουτσάκης επειδή δεν έγινε αποδεκτή η λίστα των απολύσεων που υπέβαλλε στον Σταύρο Ψυχάρη.
* «Χυλόπιτα» έριξε ο δήμος Λέσβου στο πρόσφατο αίτημα της Digea. Με έγγραφό του ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος δηλώνει πως προτίθεται να κατεβάσει να κλείσει το ρεύμα στους τηλεοπτικούς πομπούς της τηλεόρασης και καλεί την ΕΕΤΤ να υποχρεώσει τη Digea να τοποθετήσει με δικά της έξοδα πομπούς προκειμένου να μεταδίδεται το τηλεοπτικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών!
* H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
* Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 2013 στις 17.40 από το Mega επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν υπάρχει ιδανική και υγιεινή διατροφή με υδατάνθρακες.

Photomedia

«Μαύρο» έπεσε και στη Δημόσια Τηλεόραση της Βαλένθια. Οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στο κτήριο θυμίζοντας όσα έγιναν στην ΕΡΤ την 7η Νοεμβρίου. Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει αφού παρήγαγε και εξάγει πλέον διεθνώς τη φίμωση των δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων.

 

Τελευταία Νέα