Σούπερ τηλεθέαση, όλο το Μουντιάλ στη ΔΤ!

Σούπερ τηλεθέαση, όλο το Μουντιάλ στη ΔΤ!

Νίκος Μποζιονέλος
Σούπερ τηλεθέαση, όλο το Μουντιάλ στη ΔΤ!

bet365

Πόσοι παρακολούθησαν το Ρουμανία – Ελλάδα από το Mega; Και τα 64 ματς του Μουντιάλ μεταδίδονται από τη Δημόσια Τηλεόραση, τι ώρες διεξάγονται; Εκτακτο «Derby» απόψε (22:30) στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Για τρίτη φορά στην ιστορία η Εθνική θα είναι παρο0ύσα σε Παγκόσμιο Κύπελλο και το χθεσινό 1-1 στο Βουκουρέστι με τη Ρουμανία έφερε… τεράστια τηλεθέαση στο Mega!

Περίπου 2,4 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, τη μετάδοση του megaλου καναλιού, με μέση τηλεθέαση 23,1% με αντίστοιχο μερίδιο 58%!

Τα τρία τελευταία τέταρτα του αγώνα τα ποσοστά τηλεθέασης έφτασαν ακόμα και στο 63,1%. Το ίδιο διάστημα το δυναμικό κοινό ηλικιών 15-44, παρακολουθούσε Mega σε ποσοστό 56,9%. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος, η τηλεθέαση γι αυτή την ηλικιακή ομάδα άγγιξε το 65,8%!

Αναλογιστείτε μάλιστα πως αρκετοί είδαν το ματς και από το ΟΤΕ, που επίσης μετέδιδε τον μεγάλο αγώνα.

Ολο το Μουντιάλ στη ΝΕΡΙΤ!

Από τις 12 Νοεμβρίου η στήλη είχε αναφέρει πως η ΝΕΡΙΤ θα έχει δύο κανάλια, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2014 και θα διαδεχθεί φυσικά τη Δημόσια Τηλεόραση. Οπερ μεθερμηνευόμενον ότι και οι 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας θα μεταδοθούν από τη ΝΕΡΙΤ.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα άρα, με την παρουσία δύο καναλιών της ΝΕΡΙΤ (η οποία θα έχει τα δικαιώματα), δεν τίθεται θέμα να μη μεταδοθεί live κάποιο παιχνίδι!

Αποστολή στη Βραζιλία για την κλήρωση

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη Βραζιλία και σε δύο εβδομάδες, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 17:00 ώρα Ελλάδας, στο Μάτα ντε Σάο Ζοάο της Μπαΐα, θα διεξαχθεί η κλήρωση των οκτώ ομίλων του Μουντιάλ. Η κλήρωση θα μεταδοθεί live από τη Δημόσια Τηλεόραση η οποία θα έχει απεσταλμένους στη χώρα της σάμπα.

Εκτακτο «Derby» απόψε στη TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Απόψε στις 22:30 η εκπομπή «Derby» του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τον Κώστα Χήτα ντύνεται εκτάκτως… γαλανόλευκα και φεύγει μαζί με την Εθνική μας για Βραζιλία. Θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και άλλων πρωταγωνιστών της επικής πρόκρισης, αλλά και τις ζωντανές παρεμβάσεις του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Καλεσμένοι στο στούντιο ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τραπεζανίδης και Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Θανάσης Δημόπουλος και Γιάννης Γούναρης αλλά, επειδή πολλοί… ετοιμάζονται για Ρίο, και ο ταξιδιωτικός πράκτορας Χρήστος Παπαδόπουλος που ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη χώρα της σάμπα!

 

Τελευταία Νέα