Τα αθλητικά ανεβάζουν την ΔΤ

Gazzetta team
Τα αθλητικά ανεβάζουν την ΔΤ

bet365

Οι αθλητικές διοργανώσεις ανεβάζουν την τηλεθέαση στην ΔΤ. Ξεπέρασε το 25% το Τσέλσι-Μπάγερν, ενώ το Σάλκε-ΠΑΟΚ είχε ξεπεράσει το 30%. Τα εκτός του Ολυμπιακού σε Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο μπάσκετ φέρνουν χαμόγελα στην Δημόσια Τηλεόραση.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουν καν ότι η Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει. Και όμως η πιο γνωστή ως ΔΤ, όχι απλά είναι στον... αέρα, αλλά και λόγω αθλητικών έχει αρχίσει να πηγαίνει μια χαρά, με τηλεθεάσεις που ούτε πριν το κλείσιμο δεν είχε.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του αγώνα Τσέλσι-Μπάγερν για το Σούπερ Καπ, με την τηλεθέαση να ξεπερνά το 25%. Ενώ την στιγμή των πέναλτι, ξεπέρασε κατά πολύ αυτό το ποσοστό. Πριν από τον τελικό, που έκανε την Μπάγερν κάτοχο του πρώτου Ευρωπαϊκού τροπαίου της χρονιάς, υπήρξε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στην Γερμανία, με την τηλεθέαση να ξεπερνά το 30%!

Βλέποντας πως τα αθλητικά... πουλάνε, η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί στη ΔΤ. Ήδη περιμένουν ακόμα καλύτερους αριθμούς από τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βάρος θα πέσει και στο μπάσκετ. Ήδη έχει πάρει τα δικαιώματα του Κυπέλλου ανδρών, όπου από 14 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββάτο θα μεταδίδει ένα παιχνίδι, ενώ είναι και μια ανάσα από το να πάρει τα δικαιώματα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι πως στην Δημόσια Τηλεόραση βλέπουν ξεκάθαρα πως οι αθλητικές μεταδόσεις φέρνουν τηλεθεάσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν έτσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα