Παραγωγής Nova όλος ο πρώτος γύρος της Super League

Gazzetta team
Παραγωγής Nova όλος ο πρώτος γύρος της Super League

bet365

Παραγωγής Nova θα είναι τα παιχνίδια του πρώτου γύρου σε ολόκληρη της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κάτι που σημαίνει πως και αυτά των 5 της ΕΡΤ θα έχουν παραγωγή από το συνδρομητικό κανάλι.

Από τη Nova θα γίνει η παραγωγή των αγώνων του πρώτου γύρου της Super League, τόσο των ομάδων που τα δικαιώματα είναι στο συνδρομητικό κανάλι, όσο και των 5 που συνεχίζουν στην ΕΡΤ. Αυτό είχε συμβεί και πέρσι, όπου στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, η παραγωγή των αγώνων των ομάδων που είχαν συμβόλαιο με την ΕΡΤ είχε γίνει και πάλι από την Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Επιλέχθηκε η εταιρεία Forthnet/Nova για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων του A' Γύρου Πρωταθλήματος Super League.

2. Θα συγκληθεί Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα