Ολυμπιακός: Καταγγελία στον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ για την ΕΡΤ! (pics)

Ολυμπιακός: Καταγγελία στον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ για την ΕΡΤ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καταγγελία στον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ για την ΕΡΤ! (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο στις επιστολές που απέστειλε στην ΕΡΤ αλλά δίνει συνέχεια με καταγγελία στο Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ κατά της δημόσιας τηλεόρασης, ζητώντας να γίνει έρευνα και έλεγχος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Ο Ολυμπιακός ζήτησε άμεσα από το ΕΣΡ να ελέγξει κατά πόσο η ΕΡΤ, με τις ενέργειές της, εκπληρώνει, ως οφείλει, τις υποχρεώσεις δημόσιας υπηρεσίας που της έχουν ανατεθεί, καθώς και εάν τηρούνται οι κανόνες του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Πέραν της καταγγελίας προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υπάρχει και ανάλογη προς τον Άρειο Πάγο.
Η αναφορά - καταγγελία φέρει την υπογραφή του Τάκη Αγραφιώτη. «Οι εν λόγω συζητήσεις φέρεται να γίνονται όχι με όρους πλήρους αδιαφάνειας, αλλά περαιτέρω καταλύοντας και κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και ελεύθερου ανταγωνισμού, καθώς φέρεται να προσφέρεται τίμημα που υπερβαίνει κατά πολύ της ελεύθερης αγοράς», τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή - καταγγελία. Θυμηθείτε εδώ την επιστολή των ερυθρόλευκων και την απάντηση της ΕΡΤ και δείτε στην Gallery την σχετική καταγγελία των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα