O Τραϊανός Δέλλας στο Total Football!

Gazzetta team
O Τραϊανός Δέλλας στο Total Football!

bet365

Τρεις παλιοί συμπαίκτες, τρεις σπουδαίοι Πρωταθλητές Ευρώπης ξανασμίγουν αυτή την Κυριακή στις 23:00 στο Total Football. O Τραϊανός Δέλλας θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής του Open για να σχολιάσει την αγωνιστική επικαιρότητα της Super League!

Μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός, ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου θα μιλήσει ζωντανά στο Total Football ως καλεσμένος του Ντέμη Νικολαϊδη, έχοντας βέβαια δίπλα του και τον Κώστα Κατσουράνη που αποτελεί μόνιμο σχολιαστή της εκπομπής. Αυτή την Κυριακή το Total Football θα έχει έξτρα λάμψη, με ένα ακόμη επίλεκτο στέλεχος της Εθνικής Ομάδας του Euro 2004, που μας χάρισε την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα