Πρεμιέρα του Ντέμη στο Open!

Gazzetta team
Πρεμιέρα του Ντέμη στο Open!

bet365

Με τον Ντέμη Νικολαϊδη κεντρικό παρουσιαστή, το total football κάνει πρεμιέρα στο Open και υπόσχεται μια διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία!

Η μέρα για την πρεμιέρα του Total Football έφτασε! Η πολυσυζητημένη αθλητική εκπομπή του Open κάνει ντεμπούτο απόψε (25/11), παρουσιάζοντας μια διαφορετική ιδέα. Σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή θα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης, έχοντας δίπλα του δύο ακόμα ανθρώπους βγαλμένους από τα γήπεδα, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Άγγελο Μπασινά.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για πρώτη φορά, προσωπικότητες που έχουν φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα και έχουν το ειδικό βάρος βγαίνουν στο προσκήνιο, έχοντας στο πλευρό τους έμπειρους δημοσιογράφους. Τον Αλέξη Σπυρόπουλο, τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Πάνο Βόγλη. Στην παρέα τους προστίθεται και ο Τάσος Κάκος, ο οποίος θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 23.00 με καλεσμένους τον Γιώργο Δώνη και τον Δημήτρη Πέλκα και η σύνθεση μας προδιαθέτει για το καλύτερο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα