Εβδομάδα Champions League στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Εβδομάδα Champions League στην COSMOTE TV

bet365

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ πλησιάζει (Σάββατο 26/5, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD) και οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν «πρόσβαση» στην προετοιμασία των ομάδων, καθώς και σε όλες τις εξελίξεις πριν συναντηθούν στο Κίεβο, μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final» της COSMOTE TV (21.00, COSMOTE SPORΤ 1HD).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στη διάθεσή τους θα έχουν και τη Media Day των ομάδων με τους απεσταλμένους Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Δημήτρη Ξαρλή να μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στο Λίβερπουλ και τη Μαδρίτη, αντίστοιχα.

Από τη Δευτέρα 21/5 έως και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, οι τηλεθεατές του “UEFA Champions League Final” θα παρακολουθούν καθημερινά στις 21.00 πλήρη ρεπορτάζ για την πορεία των αντιπάλων μέχρι τον τελικό, συνεντεύξεις παικτών, αλλά και ειδικά θέματα από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Επίσης, από την Πέμπτη 24/5, θα πραγματοποιούνται μέσω της εκπομπής, ζωντανές συνδέσεις με την ουκρανική πρωτεύουσα και τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Αντρέα Παλομπαρίνι, Κώστα Ψάρρα και Τόλη Χριστοφοράκη, οι οποίοι θα μεταφέρουν τα τελευταία νέα, αποκλειστικές δηλώσεις αστέρων του παρελθόντος και δηλώσεις των πρωταγωνιστών των δύο ομάδων.

Το ενδιαφέρον για τους συνδρομητές κορυφώνεται την ημέρα του τελικού (Σάββατο 26/5), καθώς από τις 19.00 η εκπομπή θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη «σέντρα», ενώ στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα βρίσκεται και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος θα σχολιάσει τους δύο φιναλίστ. Με τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, η εκπομπή επιστρέφει για όλες τις αναλύσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τον απόηχο από τα Social Media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα