Στη Nova παρέμειναν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Μετά τον ΠΑΟΚ, και ο Ολυμπιακός αλλά και η ΑΕΚ θα συνεχίσουν να «παίζουν» στη Nova. Όπως γνωστοποίησε το συνδρομητικό κανάλι, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαμβάνουν και την σεζόν 2018-19 τόσο την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Η συμφωνία όμως δεν σταματάει μόνο στα ματς του πρωταθλήματος Super League, αφού θα περιλαμβάνει και τα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (για τις προκριματικές φάσεις), καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας των δύο εν λόγω ομάδων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
