Μητσικώστας, Μάινας και Αυγουστίδης στο «Goal Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΙ

Μητσικώστας, Μάινας και Αυγουστίδης στο «Goal Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΙ

Gazzetta team
Μητσικώστας, Μάινας και Αυγουστίδης στο «Goal Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΙ

bet365

Στέλιος Μάινας, Γιώργος Μητσικώστας, Ορφέας Αυγουστίδης αλλά και ο επιφανής φίλαθλος της ΑΕΚ Αλέξανδρος Μαργαρίτης, συμμετέχουν στην ταινία και μιλούν στο «Goal Χωρίς Σύνορα» και τον Μιχάλη Τσίγκρη για τον ρόλο τους στο "1968", την σχέση τους με την ΑΕΚ και τον αθλητισμό αλλά και για τον ελληνικό κινηματογράφο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

50 χρόνια μετά τον «άθλο» της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα, ο Τάσος Μπουλμέτης μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορική βραδιά του τελικού του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Παναθηναϊκό Στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και της Σλάβια Πράγας, εστιάζοντας παράλληλα στα γεγονότα που σημάδεψαν το 1968.

Η ιδέα της ταινίας ανήκει στον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο και έρχεται στους κινηματογράφους την προσεχή Πέμπτη από την FEELGOOD. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Τάσο Μπουλμέτη και επιμελείται την μουσική της ταινίας.

Τα γυρίσματα της συνέντευξης έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και οι πρωταγωνιστές της ταινίας μιλούν στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον ρόλο τους και τα συναισθήματα που τους προκαλεί η παρουσία σε αυτόν τον ιστορικό χώρο. Ο Στέλιος Μάινας διηγείται που ακριβώς βρισκόταν την στιγμή της λήξης του αγώνα, ο Ορφέας Αυγουστίδης προβλέπει αν η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Μητσικώστας απαντάει στο που θα ήθελε να αφιερώσει το «1968», ενώ ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης εξιστορεί πως η προσέλευση των 80 χιλιάδων θεατών μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες.

Και όπως κάθε Σάββατο στο «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη: Ηighlights και δηλώσεις από τους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague, ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων πριν την κρίσιμη 18η αγωνιστική της Super League και μια ολόκληρη ώρα με θεαματικά γκολ από την Premier League, την Bundesliga, την ισπανική Liga και τη Ligue 1.

Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα