Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στο "TOPSPIN" της COSMOTE TV

Gazzetta team
Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στο "TOPSPIN" της COSMOTE TV

bet365

Τους δύο πρωταγωνιστές του ελληνικού τένις, Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά, φιλοξένησε η εκπομπή “TOPSPIN” της COSMOTE TV με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Μαρία Σάκκαρη, πριν από λίγο καιρό έκανε την είσοδό της στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης, φτάνοντας στο Νο 48 κόσμου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρέθηκε πριν μία εβδομάδα στο στούντιο του TOPSPIN, στο πλαίσιο γυρισμάτων εκπομπής – αφιερώματος στην ίδια, όπου φωτογραφήθηκε με παιδιά από τις ακαδημίες του τένις, μοίρασε αυτόγραφα και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Οι συνδρομητές, είχαν την ευκαιρία μέσα από το “ TOPSPIN ” της Δευτέρας 6/11, να απολαύσουν βίντεο με το παρασκήνιο και τα παραλειπόμενα της συνέντευξης.

Επίσης ο σπουδαίος Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες μέρες μετά την είσοδό του στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε στην Αθήνα και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του “TOPSPIN ” και τον Γιάννη Κυφωνίδη. Ο 19χρονος τενίστας, μίλησε για τις μοναδικές στιγμές που έζησε φέτος στο παγκόσμιο τουρ, τη μεγάλη νίκη του επί του Νταβίντ Γκοφάν, τις προκρίσεις του στο κυρίως ταμπλό των Ρολάν Γκαρός και Γουΐμπλεντον, τις συμβουλές που του ζήτησε ο Ρότζερ Φέντερερ κ.α.

 

Τελευταία Νέα