Ο Κρις Σίνγκλετον στο στούντιο του "Pick n’ Roll"

Ο Κρις Σίνγκλετον στο στούντιο του "Pick n’ Roll"

Gazzetta team
Ο Κρις Σίνγκλετον στο στούντιο του "Pick n’ Roll"

bet365

Το "Pick n’ Roll" αυτής της εβδομάδας με τον Βασίλη Σκουντή (Τρίτη 17/10, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) φιλοξενεί τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος θα βρεθεί στο στούντιο της COSMOTE TV, για να απαντήσει σε όσα συζητήθηκαν για την παραμονή του στους «πράσινους» για ακόμα μία σεζόν, αλλά και για την πορεία της ομάδας του.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ανάμεσα στα θέματα της εκπομπής περιλαμβάνεται και η έναρξη του ΝΒΑ την Τετάρτη 18/10, με το παιχνίδι Κλίβελαντ-Βοστώνη (03.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στο πλαίσιο αυτό, θα παρακολουθήσουμε βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το πώς θα αρχίσει η σεζόν και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση και από τον Κέβιν Ντουράντ. Στην εκπομπή θα παρακολουθήσουμε και την αποκλειστική συνέντευξη του δύο φορές πρωταθλητή με το Μαϊάμι (2012, 20213) και νυν παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νόρις Κόουλ, στην COSMOTE TV, ο οποίος μίλησε για τη ζωή δίπλα στον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Κρις Μπος και τον Ντουέιν Ουέιντ, στα χρόνια που οι Χιτ κυριάρχησαν στο ΝΒΑ, αλλά και για το bachelor που κατέχει στις επιστήμες υγείας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δήλωσή του για τους Αντετοκούνμπο: «Μοναδικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι πολύ καλός και ο μικρός του αδερφός ο Κώστας».

Ένας άλλος πρωταθλητής του ΝΒΑ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι κάθισε δίπλα στο ανερχόμενο αστέρι των Νικς, τον Λετονό Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Γερμανός, αναφερόμενος στις αθλητικές ικανότητες του 22χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ, δήλωσε: «Είναι πιο αθλητικός από εμένα, θα γίνει ένα τρομερό επιθετικό όπλο».

Στην εκπομπή, θα παρακολουθήσουμε ακόμα δηλώσεις του γκαρντ του Πανιωνίου, Νίκου Μίχαλου, ο οποίος στα 41 του χρόνια κάνει flash back στην καριέρα του, συγκρίνοντας την πρώτη θητεία του στον Πανιώνιο, προ 18ετίας, με την τωρινή, λέγοντας: «Ο Πανιώνιος είναι ένα είδος εθισμού», ενώ αναφερόμενος στον Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε: «Τρομερός προπονητής ο Ίβκοβιτς, δεν τον εκτιμώ καθόλου ως προσωπικότητα».

Οι συνδρομητές, θα απολαύσουν μέσα από την εκπομπή και το παρασκήνιο της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την τεχνική ανάλυση του αγώνα, με την υπογραφή του Γιώργου Λιμνιάτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα