Το Τουρνουά «Ακρόπολις» στη Nova!

Το Τουρνουά «Ακρόπολις» στη Nova!

Το Τουρνουά «Ακρόπολις» στη Nova!

Το τριήμερο 23-25 Αυγούστου το τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Ανδρών με τη συμμετοχή της Ιταλίας, της Σερβίας και της Γεωργίας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το τριήμερο Τετάρτη 23 Αυγούστου Παρασκευή 25 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports1HD το τουρνουά μπάσκετ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ 2017.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 18:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ιταλία -Σερβία, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με αντίπαλο τη Γεωργία. Συνέχεια την Πέμπτη 24 Αυγούστου με τους αγώνες Σερβία – Γεωργία στις 18:45 και Ιταλία – Ελλάδα στις 21:00. Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Αυγούστου με τα παιχνίδια Ιταλία – Γεωργία στις 18:45 και Ελλάδα – Σερβία στις 21:00.

Στις περιγραφές και στο σχόλιο των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Δώρα Παντέλη και Σπύρος Δημολίτσας. Τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, θα πλαισιωθούν με Pre Game Show και Post Game Show με εκλεκτούς καλεσμένους και όλο το ρεπορτάζ από το Διεθνές τουρνουά. 

Best of internet