Tέλος Καρπετόπουλος και Κανελλάκης από τη NOVA

Gazzetta team
Tέλος Καρπετόπουλος και Κανελλάκης από τη NOVA

bet365

Oι συνδρομητές της NOVA δεν πρόκειται να ξανακούσουν στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις την τόσο γνώριμη φωνή του Δημήτρη Κανελλάκη. Εκτός του καναλιού και ο Καρπετόπουλος.

Παρελθόν αποτελεί από τη NOVA ένας από τους παλιότερους και αξιόλογους δημοσιογράφους που εργάζονταν στο συνδρομητικό κανάλι. Ο Δημήτρης Κανελλάκης που είχε μεταδώσει άψογα και με αντικειμενική ματιά, εκατοντάδες αγώνες πρωταθλήματος, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Μετά από 20 χρόνια εργασίας ειδοποιήθηκε ότι απολύεται, προφανώς στο πλαίσιο περικοπών του καναλιού, αφήνοντας σίγουρα ένα σημαντικό κενό, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τηλεοπτικών μεταδόσεων είχε συγκεντρώσει μόνο θετικά σχόλια από τους φιλάθλους.

Παρελθόν από το κανάλι της Κάντζας αποτελεί και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, που έληξε το συμβόλαιο του και ειδοποιήθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα