«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

Gazzetta team
«Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου»

bet365

To βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη, «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», αποτελεί μια λεπτομερή καταγραφή, όλων των αθλητικών σωματείων που ονομάζονται ΑΕΚ ή φέρουν ως έμβλημα τους τον δικέφαλο αετό…

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μόναχο 1860 – Ρέγκενσμπουργκ (21+).

Δυσεύρετα αρχεία εφημερίδων από το 1924 και αφηγήσεις παλιών, φέρνουν στο φως στοιχεία άγνωστα μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό…
Η επίμονη έρευνα που κράτησε ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια μας ταξιδεύει σε κάθε σημείο του πλανήτη μέχρι την Ινδία και τον Παναμά, όπου και εκεί υπάρχουν… η ΑΕΚ και ο δικέφαλος.
Στην Ελλάδα και την Κύπρο, κάθε περιοχή έχει την δική της εκπρόσωπο, η καταγραφή της οποίας γίνεται με έναν ξεχωριστό τρόπο αφήγησης της ιστορίας του κάθε τόπου.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 302 (!) σωματεία σε όλο τον κόσμο από την δεκαετία του ’20 μέχρι σήμερα.

Η όλη δουλειά περικλείεται σε 60.000 λέξεις και πάνω από 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες.
Οι αμέτρητοι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού θα γνωρίσουν μέσα από το βιβλίο αυτό, νέα άγνωστα στοιχεία για τόπους και ομάδες που έχουν κάτι να πουν για την ΑΕΚ και το μεγαλείο της.

Η πολυτελής έκδοση κυκλοφορεί στις 31 Μαϊου και θα παρουσιαστεί επίσημα στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 9 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Η παρουσίαση θα γίνει στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), Δεκελείας 152 @ Ατταλλείας.

Η έκδοση γίνεται με την επίσημη στήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ, μεταξύ άλλων…

Σύντομα στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας…

Επειδή η ζήτηση είναι ήδη τεράστια, όσοι θέλουν να προπαραγγείλουν το βιβλίο ας στείλουν μήνυμα στο [email protected]

Η πολυτελής έκδοση θα διατίθεται και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα