«ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία»

«ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία»

Gazzetta team
«ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία»

bet365

Συνεχίζονται τα αφιερώματα στο Novasportsstories και σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 22:00 θα προβληθεί το αφιέρωμα "ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία".

Ξαναζήστε στο Novasportsstories την χρυσή για τον "δικέφαλο του Βορρά", δεκαετία των '90s, με τελικούς, τρόπαια, απογοητεύσεις και θριάμβους! Από το θρίαμβο της Γενεύης στο κλάμα του Μπάνε στη Ναντ, το πρωτάθλημα του '92 και την πίκρα του φάιναλ-φορ του '93, ως τον θρίαμβο της Τεργέστης και τα κύπελλα Ελλάδας το '95 και το '99! Το νέο κανάλι Novasportsstories συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές και στους προπονητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία. Το Novasportsstories φέρνει τη σφραγίδα , της ομάδας Novasports, η οποία επιμελείται την επιλογή, την παρουσίαση και την παραγωγή των εκπομπών και των αφιερωμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα